Lisa Michels boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround * Presentaties/openingen: € 2.495,- (4 uur max.)

€1.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Lisa Michels is een Nederlandse zangeres. Lisa is bovenal aardig, enthousiast en veelzijdig en door haar vele disciplines inmiddels een echte Nederlandse superster! In 2015 deed ze mee aan “K3 zoekt K3”. Voor ze meedeed aan deze wedstrijd was Lisa al actief als achtergrondzangeres, maar ook als zangeres van de groep “The Lips”. Ze was ook reeds te zien in het Nederlandse tv-programma “The Next Pop Talent”.

Lisa Michels boeken

In 2019 doet ze mee met “It Takes 2”. Deze beauty ziet haar deelname aan 'It Takes 2' als een grote uitdaging. De bekende YouTube ster, SBS Shownieuws presentatrice en actrice is vanaf heden dus niet alleen beschikbaar voor presentaties en openingen maar ook voor zangoptredens.

Boekingen van Lisa Michels

Lisa brengt een opzwepende buhne show met commerciële, herkenbare songs zoals Mesmerized, When Love Takes Over, Paradise By The Dashboard Light en een hele verrassende Nederlandstalige medley!

Direct Lisa Michels huren? Klik hier voor boekingen van Lisa Michels

Video afspelen

Lisa Michels boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.275,-
€2.650,-
€2.895,-