Marjan Berger boeken

€1.425,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1425,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Oldies /NL / Duits

Wil jij Marjan Berger boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marjan Berger. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marjan Berger is een artieste pure sang , geboren in Helmond ( Nederland ) en geen onbekende in de Nederlandse & Belgische showwereld. De meeste mensen kennen haar vooral van het Nederlandse duo Frank & Mirella dat in de jaren ’80- ’90 de ene hit na de andere scoorde en niet van de buis te branden was.

KRO Springplank

Haar carrière begon toen ze in 1968 deelnam aan de talentenjacht van de KRO, “Springplank” genaamd, met 2 Engelstalige nummers ” Those were the days” & “Kiss me goodbye”, en meteen ook de eerste plaats pakte met een record aantal punten, het hoogste dat in 10 jaar werd behaald. Gert Timmerman ontfermde zich meteen over haar , de eerste single “Huilen om een schaduw” was meteen raak en stond weken in de Nederlandse hitlijsten.

Biografie Marjan Berger boeken

In 1972 bood Johnny Hoes zich aan. Hij koppelde Marjan aan Theo Diepenbrock en een nieuw Nederlands duo was geboren. In de jaren 1972 en ’73 scoorde ‘Theo en Marjan’ met de hits “Hé schat, weet je dat “, en ” Hela, kom met me mee ja”. In 1974 ging Marjan samenwerken met Cees de Wit, “Cees & Marjan” een nieuw duo, en het was weer raak. Met hits als “Hoe lang zou het duren” en “Ieder gaat zijn weg”, “Bye,Bye my sweet” bleef het succes maar doorgaan.

Helft van Frank & Mirella

En het bleef maar in stijgende lijn gaan, want in 1981 werd Marjan de andere helft van het duo Frank & Mirella. Met bekende hits als “De vissers van San Juan”, “Mykonos”, “De verzonken stad” , “Manuel”, “Wat ik zou willen”, “Sneeuw in augustus” , “Nou en of love” en nog vele andere, waren ze jaren lang de top en het meest gevraagde duo in diverse programma’s op de Nederlandse TV.

Boekingen van Marjan Berger

In al die jaren werkte zij samen met Vader Abraham , Peter Koelewijn , Jack Jersey & Will Hoebee. Eind 1996 besloot Marjan solo te gaan onder haar eigen artiestennaam ” Marjan Berger”. Marjan Berger is van veel markten thuis en deze innemende zangeres weet haar publiek van alle leeftijden te bekoren met een brede waaier hits van toen en nu.

Nederlands en Engelstalig repertoire

Een optreden van haar is een afwisseling van Nederlandstalige en Engelstalige liedjes met inhoud, maar ambiance is altijd in de buurt. Op haar zaalrepertoire staan ondermeer nummers van Doris Day, Petula Clark, Connie Francis, Dusty Springfield en Vera Lynn, maar ook een groot pakket van eigen nummers die bij een groot publiek aanslaan en die garant staan voor een geslaagde feestavond of diner dansant. Maar houd u enkel van een gezellige Nederlandstalige avond , ook geen probleem, ambiance verzekerd.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marjan Berger kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marjan Berger wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marjan Berger wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marjan Berger online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marjan Berger kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marjan Berger boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marjan Berger kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marjan Berger boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marjan Berger

Marjan Berger inhuren

€1.425,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marjan Berger

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonOldies /NL / Duits€1425,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand