Lynn Claire boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Engelstalig

Wil jij Lynn Claire boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lynn Claire. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Lynn Claire is nog maar 26 jaar oud, maar zingt met de passie en soul van oude sterren als Johnny Cash, Fats Domino en Janis Joplin. Van huis uit kreeg ze de muziek en de liefde voor deze stijl mee.

Biografie Lynn Claire boeken

In 2015 vertrok ze voor de liefde naar Los Angeles, Amerika en ook hier bleef de muziek een grote aantrekkingskracht houden. Eenmaal terug in Nederland zette Lynn Claire in de horeca voorzichtig haar eerste schreden in de muziekwereld.

Boekingen van Lynn Claire

Haar repertoire bestaat veelal uit nummers van Amy Winehouse, Beth Hart, Nancy Sinatra en Coldplay en binnekort verschijnt haar eerste eigen single.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lynn Claire kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lynn Claire wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lynn Claire wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lynn Claire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lynn Claire kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lynn Claire boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lynn Claire kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lynn Claire boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lynn Claire

Lynn Claire inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lynn Claire

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround / Engelstalig€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand