Linda Wagenmakers boeken

€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround / Musical

Wil jij Linda Wagenmakers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Linda Wagenmakers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Linda Wagenmakers begon haar muzikale carrière in de hoofdrol van Kim. In de originele Nederlandse versie van Miss Saigon in het Circustheater van Joop van den Ende theaterproducties. Linda speelde de bejubelde rol drie jaar lang. En was ineens één van de grootste musicalsterren van het moment.

Biografie Linda Wagenmakers

Tijdens Miss Saigon sprak en zong Linda de titelrol van de avondvullende Disney Classic Mulan I en II. Na Miss Saigon speelde Linda in de met een televizierring bekroonde dramaserie Westenwind. De titelsong Laat me vrij om te gaan bezorgde Linda haar eerste hit. In 2000 won Linda het nationale songfestival met haar legendarische act No Goodbye’s waarbij er dansers onder haar meer dan levensgrote zwart-witte jurk vandaan kwamen. No Goodbye’s leverde Linda een top tien notering in de Nederlandse top 40 op.

Hoofdrollen

Na twee zeer succesvolle seizoenen met de Black Gospeltour in de Nederlandse theaters speelde Linda de met een Musicalfan-award bekroond rol van Maggs in Rocky over the Rainbow. De baanbrekende originele productie kreeg in 2002-2003 een vervolg in een uiterst succesvolle nationale theatertour met louter goede kritieken en uitverkochte zalen. In 2005 vervulde Linda de hoofdrol in Love Me Just A Little Bit More, een musical komedie gebaseerd op de grootste hits van de Dolly Dots. Tevens speelde Linda hoofdrollen in de originele producties Hans en Grietje (Caramella) en Shhh… It Happens! (Sis samen met o.a. William Spaaij). In hetzelfde jaar bracht Linda haar eerste solo album Full Circle uit.

Boekingen van Linda Wagenmakers

In 2010 mocht Linda opnieuw een hoofdrol inspreken en inzingen van de gloednieuwe avondvullend Disney film The Princess and the Frog in de rol van Tiana. Ze werkte hierbij samen met Ruth Jacott en Jeroen van der Boom. Linda is te horen als soliste op de urban hit Oprechte Liefde samen met Gikkels. De track is een veelgevraagd en veel gedraaide hit bij oa radiozender FunX. In 2010 vertolkte Linda de rol van Lady of the Lake in Monthy Pythons’ Spamalot in de originele Nederlandse versie van V&V entertainment. De cast bestoind ondermeer uit Johnny Kraaijkamp jr, Paul Groot, Owen Schumacher en Pepijn Gunneweg. Linda speelde Eponine tijdens Musicals in Ahoy en ze vertolkte het onvergetelijke And I Am Telling you uit de musical Dreamgirls voor een uitverkocht Ahoy tijdens Musical Classics.

Ambassadrice

Linda is naast haar werk als actrice en zangeres tevens ambassadrice van Stichting Present. Ze is zeer betrokken bij de manier waarop de stichting vrijwilligerswerk stimuleert, begeleidt en hulpverleners verbindt met mogelijke hulpontvangers. Tijdens haar ambassadeurschap heeft ze samen met Jan Peter Balkenende, Andre Rouvout en Prinses Maxima een belangrijke bijdrage geleverd aan de activiteiten van Stichting Present. Stichting Present is een belangrijk element van haar leven om haar betrokkenheid bij de samenleving vorm te geven.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Linda Wagenmakers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Linda Wagenmakers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Linda Wagenmakers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Linda Wagenmakers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Linda Wagenmakers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Linda Wagenmakers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Linda Wagenmakers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Linda Wagenmakers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Linda Wagenmakers

Linda Wagenmakers inhuren

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Linda Wagenmakers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonAllround / Musical€2895,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-
€2.975,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand