Laura Vlasblom boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Laura Vlasblom boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief tot 400 personen
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Pop / Allround

Door haar bijzondere stemkwaliteiten en theatergevoel is zangeres, musicalster en stemactrice Laura Vlasbom als geen ander in staat diverse muzikale genres met passie en overtuiging neer te zetten. Van stevige rock tot lieflijke ballads: als Laura zingt, kan niemand om haar heen.

Laura Vlasblom boeken

Laura Vlasblom maakt al vroeg kennis met de showbizz via het bekende programma Kinderen voor Kinderen. Bekendheid bij het grote publiek verwerft zij met de meidengroep Frizzle Sizzle, die in 1986 met het nummer ‘Alles heeft een ritme’ ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival. Na enkele hits valt de groep begin jaren ‘90 uit elkaar en start Laura een solocarrière in de muziek, waarbij haar veelzijdigheid opvalt. Zij treedt op in diverse theaterproducties en verzorgt verder onder meer de nasynchronisatie van tal van Walt Disney-films.

Boekingen van Laura Vlasblom

In een speciale soloshow brengt Laura Vlasbom een swingend programma, waarin de grootste hits van artiesten als Madonna, Beyoncé, Destiny Child en Christina Aquilera voorbijkomen. Met een tweetal dansers maakt zij er een spetterend geheel van, waarbij niemand stil kan blijven zitten.

Direct Laura Vlasblom huren? Klik hier voor boekingen van Laura Vlasblom


Toon meer