Nelis Leeman boeken

Bekend van o.a. “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben”
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Nelis Leeman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Nelis Leeman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nelis Leeman heeft als zanger met Nederlandstalig repertoire de muziekwereld stormachtig heeft veroverd. Zijn reis begon met een knal tijdens zijn 10-jarig jubileum, waar Nelis besloot zijn vrienden, familie en fans te verrassen met zijn allereerste solo single: “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)”. Dit nummer bleek direct een schot in de roos te zijn en verspreidde zich als een wervelwind door Nederland. Waar je ook ging, je kon niet om Nelis en zijn onweerstaanbare hit heen.

Biografie Nelis Leeman

Niet lang daarna bracht Nelis Leeman zijn tweede single uit, genaamd “Ik Hou Van Jou”, dat al snel een favoriet werd in cafés en feestzalen. Dit zomerse en meeslepende lied is direct mee te zingen en smaakte naar meer. Nelis heeft zich volledig gestort op een zangcarrière, waarbij zijn jarenlange ervaring als DJ een onmiskenbare kracht vormt. Het is dus een goed idee om Nelis Leeman te boeken.

Boekingen van Nelis Leeman

Nelis Leeman heeft ook samengewerkt met andere getalenteerde artiesten in het verleden, zoals Arjon Oostrom (bekend van “Schudden”), Marco Kanters en Wesley Klein (zijn remix van “Er Is Niemand Zoals Jij” won zelfs een prijs). Met zijn eigen single releases, zoals “Ik Kom Voor Niet Meer Thuis Vannacht”, “Dans Met Mij” en “Leugenaar”, laat hij zichzelf krachtig horen.

Nederlandstalige zanger boeken

Naast de sensationele hit “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben” heeft Nelis Leeman nog veel meer hits uitgebracht, waaronder “Ik Heb Jou Niet Nodig Schat”, “Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht”, “Ik Heb Jou Niet Nodig”, “Leugenaar”, “Jij Was M’n Beste Vriend” en “Ik Was Nooit Bezig Met Het Woordje Liefde”. In het voorjaar van 2018 werd zijn langverwachte debuutalbum met open armen ontvangen. Onlangs bracht hij de single “Kus Me 1 Keer, Kus Me 2 Keer” uit en bevindt Nelis zich weer volop in de studio om nieuw en opwindend repertoire op te nemen. De boekingen van Nelis Leeman gaan dan ook als een speer! Vergelijkbare zangers zijn o.a. Rudy de Wit, Jan van Est of Robert Pater.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Nelis Leeman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Nelis Leeman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Nelis Leeman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Nelis Leeman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Nelis Leeman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Nelis Leeman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Nelis Leeman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Nelis Leeman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Nelis Leeman

Nelis Leeman inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Nelis Leeman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€1595,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.495,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand