Lasgo boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 2 personen * Genre: Dance

€2.475,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Lasgo is een internationaal bekende dansgroep onder leiding van zangeres Jelle van Dael, met de beroemde producer Peter Luts die de band op creatieve wijze leidt. Oorspronkelijk opgericht in 2000, zwierf de Belgische dansgroep door hitlijsten over hun thuisland en door heel Europa, speelde in arena's en woonde talloze tv- / radioshows bij.

Lasgo boeken

De groep verkocht meer dan vijf miljoen exemplaren van hun albums Some Things, Far Away en Smile, en na het winnen van 2 WMC Awards, een TMF Award, een Smash Hits Award (UK) en een BMI Award (VS), trad de groep overal op Europa, maar ook de VS, Brazilië, Canada, Australië en Azië. Toen producer Peter Luts en tv-station JIM in 2008 op zoek gingen naar een nieuwe zanger voor Lasgo, hadden ze nooit gedacht dat ze zo'n geweldige leading lady als Jelle van Dael zouden vinden. In slechts enkele jaren veroverde Jelle de hitlijsten en slaagde erin een graag geziene tv-host te worden.

Boekingen van Lasgo

Ik aarzelde geen moment om de (Let's Go Lasgo) -wedstrijd in te gaan, zegt ze. Dit avontuur heeft mijn leven veranderd. En hoe! Elk lied dat Lasgo uitbrengt, komt rechtstreeks in de hitlijsten en elke week gaat Jelle van podium tot podium in België en in het buitenland om het publiek te verbazen met haar kracht en charmes. Je kunt haar regelmatig op tv zien. In 2010 was ze een van de meest opvallende dansers op de Belgische versie van Strictly Come Dancing. Onlangs trad ze toe tot de kern van VJ-team van JIM.

Direct Lasgo huren? Klik hier voor boekingen van Lasgo

Video afspelen

Lasgo boeken

€2.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€1.975,-
€2.975,-