The Sunclub boeken

Bekend van o.a. “Summerjam”
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  90's / Eigen nummers

Wil jij The Sunclub boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Sunclub. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Sunclub is een Nederlandse dance-formatie van de producers Robin ‘Jaydee’ Albers, Dieter ‘Typar’ Kranenburg en Michel ‘Atbe’ Rozenbroek. Ze zijn vooral bekend van de zomerhits Fiësta en Summer jam 2003.

Biografie The Sunclub

The Sunclub bestaat uit zanger Ruben-T (Ruben Thurnim) en danseressen / achtergrondzangeressen Noi en Debby. Eind 2006 deed zanger Thurnim solo mee aan talentenjacht X Factor. Hierbij strandde hij in de tweede liveshow, wat hem een negende plaats opleverde.

Boekingen van The Sunclub

Thurnim deed in 2011 mee aan het programma The Voice of Holland. Alle ‘coaches’ van dit programma boden hem aan om in hun team te komen. Hij koos daarbij om bij dat van Jeroen van der Boom te gaan, ‘omdat deze ook lang heeft moeten knokken om zijn plek te bereiken in de muziekwereld.

Artiesten boeken

Door de jarenlange ervaring weten ze inmiddels wat het is om de zaal tegen het plafond te knallen. FIESTA 4 EVER is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Sunclub kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Sunclub wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Sunclub wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Sunclub online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Sunclub kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Sunclub boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Sunclub kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Sunclub boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Sunclub

The Sunclub inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Sunclub

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personen90's / Eigen nummers€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand