Lange Frans boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 2 personen * Genre: Urban * 1 x 60 minuten met band: op aanvraag

€3.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Lange Frans boeken voor een optreden? Met deze populaire rapper organiseert u gegarandeerd een geslaagd feest. Boek Lange Frans voor een avond vol Nederlandstalige hiphop.

Lange Frans boeken

Frans Frederiks, zoals Lange Frans eigenlijk heet, begon al op zijn zeventiende met rappen. Samen met Bart Zijlstra vormde hij het duo Lange Frans & Baas B. In 2001 wonnen ze zowel de Grote Prijs-finale als de talentenjacht Most Wanted. In 2004, zeven jaar na het begin van hun samenwerking, brachten Lange Frans & Baas B de single Moppie uit. Het vrolijke nummer sloeg meteen aan en werd een grote hit. Dat het duo ook maatschappelijk betrokken is, lieten ze zien met hun tweede single Zinloos, waarmee ze een nummer 1-hit scoorden. Lange Frans & Baas B hadden in de jaren daarop veel succes en sleepten talloze prijzen binnen. Ze wonnen onder andere een TMF Award, een 3FM Award en een Edison. Met Het Land Van scoorden ze in 2005 hun tweede nummer 1-hit.

Boekingen van Lange Frans

In 2009 gingen Lange Frans & Baas B elk hun eigen weg en was het voor Lange Frans tijd om zich te richten op zijn solocarrière. Lange Frans bleef muziek maken en bracht in 2012 het nummer Zing voor me uit, samen met Thé Lau. Het nummer werd Lange Frans’ eerste nummer 1-hit als soloartiest. Zijn soloalbum Levenslied werd goed ontvangen en Lange Frans bewees dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is. Naast zijn optredens als rapper is Lange Frans tegenwoordig ook veel te zien op televisie. Hij werkte onder andere twee keer mee aan de Beste Zangers van Nederland en was te zien als jurylid voor het Junior Songfestival en voor het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Wilt u Lange Frans live zien optreden? Bij BekendeArtiestBoeken.NL kunt u deze populaire rapper boeken voor uw eigen evenement of feest.Met deze populaire rapper organiseert u gegarandeerd een geslaagd feest. Boek Lange Frans voor een avond vol Nederlandstalige hiphop.

Direct Lange Frans huren? Klik hier voor boekingen van Lange Frans

Video afspelen

Lange Frans boeken

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€4.975,-
€3.495,-