Kraantje Pappie boeken

* Live-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 2 personen * Genre: Urban * RICHTGAGE: TUSSEN € 15.000,- en € 20.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Kraantje Pappie, wonend in en werkend vanuit Groningen, is sinds een aantal jaren hard bezig zichzelf omhoog te takelen naar het hoogste platform van rappend Nederland. Na het ontdekken van hiphop muziek (via Run-DMC en Bodycount) en het zelf experimenteren met rappen, werd in 2008 de eerste stap omhoog gezet met de release van zijn Clubvoer Mixtape (inclusief een uitverkochte release party in Simplon).

Kraantje Pappie boeken

Niet lang daarna voegde Kraantje Pappie zich bij het label van Jiggy Djé, Noah's Ark. In 2009 werd op dit label de Boulimia EP uitgebracht met, juist, wederom een uitverkochte release party. Ook stond Kraantje al in de Melkweg (SENA POPNL Awards) en in Paradiso (Grote Prijs Finale). Tussendoor dropte hij ook nog een 101Barz sessie, die inmiddels een klassieke status en meer dan twee miljoen views genereerde. De tweede sessie die Kraan bij Rotjoch deed, met materiaal van het album ‘Crane’, werd minstens zo goed ontvangen.

Boekingen van Kraantje Pappie

Wat absoluut bijdraagt aan de rijzende status van Kraantje Pappie zijn de ijzersterke live-shows. Vergezeld door DJ Friss en Fiddox, zijn moshpits eerder regel dan uitzondering en Kraantje's humoristische, platte maar zeer scherpe teksten krijgen live een extra dimensie. De kracht van de live-show en werd o.a. bevestigd tijdens Lowlands 2011 (3voor12 bekroonde het met een 8), de clubtour met Jiggy Djé en evenzo succesvolle shows op de UITmarkt van Amsterdam en Nijmegen. Wij raden u alvast het volgende aan: Vrouwen en kinderen eerst en leg die valhelm klaar, want 'Crane' is daar!

Direct Kraantje Pappie huren? Klik hier voor boekingen van Kraantje Pappie

Video afspelen

Kraantje Pappie boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag