Kevcody boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Kevcody boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kevcody. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Keving Agyemang wist als klein kereltje al dat hij zanger wilde worden. Geïnspireerd door niemand minder dan Michael Jackson, oefende hij vele uren in zijn slaapkamer. Om de kleinste details onder de knie te hebben. “Ik keek gewoon een beetje zoals hij het deed en probeerde het dan na te doen..”.

Biografie Kevcody

Waar hij eerst in anonimiteit zichzelf de benodigde skills aanleerde, begon hij op zijn zestiende op te nemen onder de naam Kevcody. Gepokt en gemazeld door het leven in Amsterdam-Oost, wordt hij in 2016 uitgenodigd voor het “Blauwdruk Boothcamp”. Op dit schrijverskamp wordt hij zo geïnspireerd en uitgedaagd door zijn collega’s dat hij de lat élke dag hoger legt voor zichzelf. “Ik leer elke dag wat bij, mijn stembeheersing moet nog beter worden. Dat is nooit klaar.” Hij sluit zichzelf op, maakt veel muziek en breidt zijn netwerk gestaag uit.

Contract

Dit resulteert in een contract bij Sony Music. Op zijn debuut EP Pakurumo is zijn voorliefde voor dansbare muziek duidelijk terug te horen. De gelijknamige debuutsingle is een uiterst zomerse hommage aan de vrouw. En heeft al meer dan 2 miljoen streams verzameld op Spotify. Beneden, Zet Die Dansie en Van Mij zijn de clubbangers van de EP. Waar duidelijk de inspiraties en roots van Kevcody te horen zijn. Van Mij is weer een uitstapje naar de huidige urban dance charts.

Boekingen van Kevcody

Zijn ambitie reikt niet alleen tot de lokale landsgrenzen; Kevcody wilt graag in Europa, maar vooral Afrika zijn muziek laten horen: “Daar wordt een heel ander soort muziek gemaakt, daar houd ik van. Vroeger maakte ik alleen liefdesliedjes, maar nu schrijf ik vooral over het leven.” Kevcody is intussen keihard aan het werk om zichzelf verder op de muzikale kaart te zetten; niet alleen zijn tweede EP krijgt aandacht, maar staat hij bijvoorbeeld op de single van Keizer Zonde, waar ook Brace een gastbijdrage levert. Kevcody is in de studio ingedoken met verschillende artiesten en producers, waaronder Zefanio, Dopebwoy, I Am Aisha, Architrackz en JasonXM, om ons zo snel mogelijk weer aan het dansen te krijgen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kevcody kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kevcody wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kevcody wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kevcody online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kevcody kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kevcody boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kevcody kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kevcody boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kevcody

Kevcody inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevcody

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand