Kevcody boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Keving Agyemang wist als klein kereltje al dat hij zanger wilde worden. Geïnspireerd door niemand minder dan Michael Jackson, oefende hij vele uren in zijn slaapkamer om de kleinste details onder de knie te hebben: “Ik keek gewoon een beetje zoals hij het deed en probeerde het dan na te doen..”.

Kevcody boeken

Waar hij eerst in anonimiteit zichzelf de benodigde skills aanleerde, begon hij op zijn zestiende op te nemen onder de naam Kevcody. Gepokt en gemazeld door het leven in Amsterdam-Oost, wordt hij in 2016 uitgenodigd voor het “Blauwdruk Boothcamp”. Op dit schrijverskamp wordt hij zo geïnspireerd en uitgedaagd door zijn collega’s dat hij de lat élke dag hoger legt voor zichzelf: “Ik leer elke dag wat bij, mijn stembeheersing moet nog beter worden. Dat is nooit klaar.” Hij sluit zichzelf op, maakt veel muziek en breidt zijn netwerk gestaag uit. Dit resulteert in een contract bij Sony Music. Op zijn debuut EP Pakurumo is zijn voorliefde voor dansbare muziek duidelijk terug te horen. De gelijknamige debuutsingle is een uiterst zomerse hommage aan de vrouw en heeft al meer dan 2 miljoen streams verzameld op Spotify. Beneden, Zet Die Dansie en Van Mij zijn de clubbangers van de EP, waar duidelijk de inspiraties en roots van Kevcody te horen zijn. Van Mij is weer een uitstapje naar de huidige urban dance charts.

Boekingen van Kevcody

Zijn ambitie reikt niet alleen tot de lokale landsgrenzen; Kevcody wilt graag in Europa, maar vooral Afrika zijn muziek laten horen: “Daar wordt een heel ander soort muziek gemaakt, daar houd ik van. Vroeger maakte ik alleen liefdesliedjes, maar nu schrijf ik vooral over het leven.” Kevcody is intussen keihard aan het werk om zichzelf verder op de muzikale kaart te zetten; niet alleen zijn tweede EP krijgt aandacht, maar staat hij bijvoorbeeld op de single van Keizer Zonde, waar ook Brace een gastbijdrage levert. Kevcody is in de studio ingedoken met verschillende artiesten en producers, waaronder Zefanio, Dopebwoy, I Am Aisha, Architrackz en JasonXM, om ons zo snel mogelijk weer aan het dansen te krijgen!

Direct Kevcody huren? Klik hier voor boekingen van Kevcody

Kevcody boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kevcody

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 25 minutenexclusief2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand