Antoon boeken

Richtgage: boven € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Antoon boeken op jouw party of event? Valentijn Verkerk is beter bekend als Antoon. Antoon is al vanaf jonge leeftijd bezig met het doel om muzikant te worden. Dit 18-jarige talent begon op jonge leeftijd met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende was hij de allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. In het begin wilde hij de nieuwe Afrojack worden, maar op den duur ging hij voor de lol beats maken. Hier ging hij samen met vrienden op rappen en dat werd een wekelijkse activiteit. Op een gegeven moment wist hij dat het serieus wat kon worden en besloot zich te focussen op een carrière als rapper. Hij maakt polderrap in zijn puurste vorm.

Antoon boeken

Antoon combineerde vanaf toen in zijn producties de 80’s en Disco invloeden die hij vanuit thuis heeft meegekregen met EDM. Met later ook HipHop invloeden ontstond hieruit zijn eigen, unieke stijl die een combinatie is van HipHop en Pop muziek. Antoon is een nieuwe generatie artiest die klaar is voor het grote publiek!

Boekingen van Antoon

In 2020 tekende Antoon als eerste artiest bij het label Dreamteam Music van Twan van Steenhoven. Twan ken je van het succesduo The Opposites. Hier bracht hij zijn debuutalbum ‘De Nacht Is Van Ons’ uit. Deze release werd ondersteund door de mini docu-serie op Talpa Network ‘Antoon – Was Getekend Twan’, waarin het hele proces richting het debuutalbum is vastgelegd. De muzikale klik tussen de heren bleek zo goed dat Antoon en Big2 in november 2020 de gezamenlijke EP ‘Heilig Water’ uitbrachten.

Veel support

De jonge artiest kon al op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite, waar zijn debuutsingle “Hyperventilatie” die hij in 2020 uit bracht, direct veelvuldig werd gedraaid. In totaal heeft Antoon nu 2 album(s) uitgebracht.Voor 2022 staat er weer een nieuw album op de planning en kunnen we hem op mooie plekken verwachten met zijn optredens.

Direct Antoon boeken? Klik hier voor boekingen van Antoon

Antoon boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Antoon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop / PolderrapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand