Antoon boeken

Prijscategorie: € 20.000..- tot € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop / Polderrap

Wil jij Antoon boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Antoon. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al van jongs af aan was Antoon bezig met maar één doel: muzikant worden. De 20-jarige artiest komt uit de omgeving van Hoorn. En begon al vroeg met het spelen van drum en klassieke piano. Op zijn vijftiende zwaaide hij af van het VWO. Om als allerjongste kandidaat ooit op de Herman Brood Academie te worden aangenomen. Antoon richtte zich in het begin voornamelijk op EDM-producties. Maar ontwikkelde zijn stijl door Hip Hop én eigen teksten te integreren. Wat resulteerde in een eigen Hip Pop sound.

Biografie Antoon

Antoons eerste album ‘De Nacht Is Van Ons’ stond in de Top 5 van de Album Top 100 en sindsdien gaat het hard: Hij was 20 jaar en verkocht in 2022 twee keer de Ziggo Dome uit. Hij was de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify, ontving dit jaar de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest en uiteindelijk nog de Edison Pop prijs.

Boekingen van Antoon

In 2023 verscheen de muzikale film Antoon – Engel, deze film neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Antoon en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen

Veel support

De jonge artiest kon al snel op support rekenen van onder andere Radio 538, 3FM, Slam! FM, WildFM en Xite, waar zijn debuutsingle “Hyperventilatie” die hij in 2020 uit bracht, direct veelvuldig werd gedraaid. In totaal heeft Antoon nu 3 album(s) uitgebracht.Voor 2024 staat er weer een nieuw album op de planning en kunnen we hem op mooie plekken verwachten met zijn optredens.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Antoon kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Antoon wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Antoon wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Antoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Antoon kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Antoon boeken

Ben jij benieuwd hoe je Antoon kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Antoon boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Antoon

Antoon inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Antoon

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip-Hop / PolderrapOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand