Kimberly Fransens boeken

  • Tapeact
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: alleen monitorset
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Allround uptempo

De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Ze heeft een eigen Youtube kanaal waarop ze regelmatig covers post van bekende artiesten. Deze covers worden regelmatig ook geliked en gerepost door de originele artiesten van de door haar opgenomen covers! Haar volgers op social media groeien met de dag en ze krijgt veel positieve reacties, waaronder ook van artiesten als Marco Borsato en Glennis Grace.

Kimberly Fransens boeken

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan The Voice of Holland wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”. 

Boekingen van Kimberly Fransens

Het commerciële repertoire van Kimberly (& dansers) bestaat uit uitsluitend dansbare populaire uptempo songs van o.a.: Ed Sheeran, Little Mix, Zara Larsson, Macklemore & Ryan Lewis, Bruno Mars, Rihanna, Whitney Houston, Katy Perry en vele anderen. Uiteraard zingt zij ook haar eigen single 'Like A Queen'. Op verzoek zingt Kimberly uiteraard ook ballads, of repertoire op maat.

Direct Kimberly Fransens huren? Klik hier voor boekingen van Kimberly Fransens


Toon meer