Leonie Meijer boeken

Met band (1 x 60-90 minuten): vanaf € 3.850,-
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Leonie Meijer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Leonie Meijer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 14-jarige leeftijd begon Leonie Meijer met zingen en muziek maken. En sindsdien is dat niet meer weg te denken uit haar leven. In haar eerste bandje, Material Spirits, werden voornamelijk hits van The Police gespeeld. Met haar vriendin en bassiste Jaimie van Hek, ging er geen dag voorbij zonder muziek. Diverse opleidingen heeft ze gevolgd. Zoals de Academie Voor Lichte Muziek (Lelystad) en het Conservatorium van Amsterdam.  Privé zangcoaches hebben ervoor gezorgd dat Leonie sinds jongs af aan continu haar prachtige stem heeft kunnen ontwikkelen tot een hoog niveau.

Biografie Leonie Meijer

Haar eerste single ‘Lost in Yesterday’ was na de single van Ben Saunders de meest succesvolle. In februari was Leonie de eerste artiest van “The Voice of Holland” die een single uitbracht. Het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de Grond’. Het nummer bereikte de tweede plaats in de single top 100 en staat nog steeds wekelijks in de I-Tunes Top 100. Met Jeroen zong zij de single niet alleen voor meer dan 130.000 man op het Museumplein bij Radio 538. Maar ook tijdens zijn twee concerten in de Heineken Music Hall. In mei 2011 stond zij drie dagen lang op het podium van de Amsterdam ArenA tijdens Toppers in Concert en zong met Jeroen van der Boom het duet ‘Paradise by the dashboardlight’ van Meatloaf.

Boekingen van Leonie Meijer

In 2011 werd Leonie genomineerd voor 2 Buma NL Awards (Beste Single en Beste Zangeres), leverde ze een bijdrage aan het nummer 1 album ‘Lady Lounge’, zong zij de titelsong voor de NET 5 serie ‘Hart tegen Hart’, bracht zij een ode aan overleden sporters op het Voetbalgala 2011 en behaalde zij een lovende recensie na haar eerste concert in de Vorstin in Hilversum. Ook werkte Leonie mee aan de nummer 1 hit ‘Wereldwijd Orkest’ van Het Metropole Orkest. Eind 2011 behaalde zij naast Anouk en Blof het record met meest genoteerde singles in de Top 40.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Leonie Meijer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Leonie Meijer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Leonie Meijer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Leonie Meijer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Leonie Meijer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Leonie Meijer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Leonie Meijer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Leonie Meijer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Leonie Meijer

Leonie Meijer inhuren

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leonie Meijer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Allround€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand