Leonie Meijer boeken

Met band (1 x 60-90 minuten): vanaf € 3.850,-
€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Op 14-jarige leeftijd begon Leonie Meijer met zingen en muziek maken en sindsdien is dat niet meer weg te denken uit haar leven. In haar eerste bandje, Material Spirits, werden voornamelijk hits van The Police gespeeld. Met haar vriendin en bassiste Jaimie van Hek, ging er geen dag voorbij zonder muziek. Diverse opleidingen heeft ze gevolgd zoals de Academie Voor Lichte Muziek (Lelystad) en het Conservatorium van Amsterdam. Privé zangcoaches hebben ervoor gezorgd dat Leonie sinds jongs af aan continu haar prachtige stem heeft kunnen ontwikkelen tot een hoog niveau.

Leonie Meijer boeken

Haar eerste single ‘Lost in Yesterday’ was na de single van Ben Saunders de meest succesvolle. In februari was Leonie de eerste artiest van “The Voice of Holland” die een single uitbracht; het duet met Jeroen van der Boom ‘Los van de Grond’. Het nummer bereikte de tweede plaats in de single top 100 en staat nog steeds wekelijks in de I-Tunes Top 100. Met Jeroen zong zij de single niet alleen voor meer dan 130.000 man op het Museumplein bij Radio 538, maar ook tijdens zijn twee concerten in de Heineken Music Hall. In mei 2011 stond zij drie dagen lang op het podium van de Amsterdam ArenA tijdens Toppers in Concert en zong met Jeroen van der Boom het duet ‘Paradise by the dashboardlight’ van Meatloaf.

Boekingen van Leonie Meijer

In 2011 werd Leonie genomineerd voor 2 Buma NL Awards (Beste Single en Beste Zangeres), leverde ze een bijdrage aan het nummer 1 album ‘Lady Lounge’, zong zij de titelsong voor de NET 5 serie ‘Hart tegen Hart’, bracht zij een ode aan overleden sporters op het Voetbalgala 2011 en behaalde zij een lovende recensie na haar eerste concert in de Vorstin in Hilversum. Ook werkte Leonie mee aan de nummer 1 hit ‘Wereldwijd Orkest’ van Het Metropole Orkest. Eind 2011 behaalde zij naast Anouk en Blof het record met meest genoteerde singles in de Top 40.

Direct Leonie Meijer huren? Klik hier voor boekingen van Leonie Meijer

Leonie Meijer boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Leonie Meijer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Allround€1975,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€2.250,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand