Kenny B boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: NL / Pop * Bekend van o.a. “Parijs” 

€4.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Met ruim tien nummer 1-hits was Kenny B al jaren een begrip in Suriname, maar in Nederland maakten we in 2015 kennis met hem door zijn megahit ‘Parijs’. Deze single is inmiddels al meer dan 34 miljoen keer gestreamd en ruim 36 miljoen keer bekeken op YouTube. Het nummer stond maar liefst 7 weken lang op nummer 1 in de Single Top 100, was de Alarmschijf en ontving 7 keer platina! Met ‘Parijs’ wist Kenny B als eerste Nederlandse artiest een miljoen Spotify-streams in een week te scoren.

Kenny B boeken

Maar hierbij blijft het niet. Ook het album ‘Kenny B’, met daarop o.a. de singles ‘Parijs’ en ‘Als Je Gaat’ is een succes en bereikt de gouden status. Een jaar later brengt Kenny B het nummer ‘Let’s Go’ uit samen met Ali B en Brace waarvoor hij een dubbel platina award in ontvangst mocht nemen. Een succesvolle tour kon natuurlijk niet uitblijven, van clubs tot televisieprogramma’s tot verschillende festivals als Zwarte Cross, Lowlands, Noorderslag, Dutch Valley en het jaarlijkse Bevrijdingsfestival.

Boekingen van Kenny B

Begin 2019 verscheen het album ‘Hoe Dan Ook’ met daarop o.a. samenwerkingen met Diggy Dex en Trijntje Oosterhuis. Een optreden van Kenny B staat garant voor een zomers gevoel dankzij zijn eigen repertoire en covers van o.a. zijn grote held Bob Marley.

Direct Kenny B huren? Klik hier voor boekingen van Kenny B

Video afspelen

Kenny B boeken

€4.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€4.250,-
€3.850,-
€4.875,-