Raffie boeken

Opkomende singer/songwriter
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Wil jij Raffie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Raffie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De dance scene kent de 23-jarige Raffie al. Onder de naam RYVM werkte hij als songwriter en vocalist mee aan dance tracks van bijvoorbeeld Mike Williams, Sunnery James & Ryan Marciano en Dimitri Vegas & Like Mike. Met die laatste werkte Raffie aan de nieuwe versie van ‘The Scientist’ waarmee het dj-duo Tomorrowland 2022 afsloot, als eerbetoon aan hun overleden vader. Raffie stond zelfs met ze op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Op uitnodiging van Floris van Oranje trad Raffie met deze track ook op in de Ziggodome.

Biografie Raffie

Raffie groeide op in Ibiza en New York. Hij woont nu al een aantal jaren in Amsterdam. De jaren in New York waren muzikaal vormend. En Amsterdam daagt hem uit om dieper te gaan, harder te werken en alles te geven voor zijn muziek, zijn stem.

Singer songwriter boeken

Raffie staat voor een ander geluid in de muziekindustrie. Gevoelige teksten en oprechte tracks waarin vrijheid, losheid en plezier een grote rol spelen. Dus ja, Raffie komt binnen. In je hart, in je hoofd, in je hele lijf. Voor alle keren dat je dansen wilt, of schreeuwen, het leven vieren of in jezelf wilt kruipen. Zoals alleen muziek dat kan.

Boekingen van Raffie

Dat vonden ook Jochem Fluitsma en Didier de Ruyter die samen met Raffie en CTM Music als platenmaatschappij werken aan zijn eerste Nederlandstalige muziek. Ruim een jaar geleden begon het drietal met schrijven. De eerste liedjes die ze maakten waren niet per sé voor Raffie bedoeld, maar veel vrienden en fellow artiesten vonden dit zo bij Raffie passen en spoorden hem aan het zelf te gaan opnemen. In de nummers viert Raffie de pieken en mijdt de dalen niet. Ook die mag je voelen en horen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Raffie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Raffie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Raffie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Raffie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Raffie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Raffie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Raffie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Raffie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Raffie

Raffie inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Raffie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€1695,-
Live bandshow1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenNederlandstalig / Engelstalig€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand