Raffie boeken

Opkomende singer/songwriter
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Wil jij Raffie boeken voor jouw feest of evenement? De dance scene kent de 23-jarige Raffie al. Onder de naam RYVM werkte hij als songwriter en vocalist mee aan dance tracks van bijvoorbeeld Mike Williams, Sunnery James & Ryan Marciano en Dimitri Vegas & Like Mike. Met die laatste werkte Raffie aan de nieuwe versie van ‘The Scientist’ waarmee het dj-duo Tomorrowland 2022 afsloot, als eerbetoon aan hun overleden vader. Raffie stond zelfs met ze op het podium in het Sportpaleis in Antwerpen. Op uitnodiging van Floris van Oranje trad Raffie met deze track ook op in de Ziggodome.

Raffie boeken

Raffie groeide op in Ibiza en New York. Hij woont nu al een aantal jaren in Amsterdam. De jaren in New York waren muzikaal vormend. En Amsterdam daagt hem uit om dieper te gaan, harder te werken en alles te geven voor zijn muziek, zijn stem.

Singer songwriter boeken

Raffie staat voor een ander geluid in de muziekindustrie. Gevoelige teksten en oprechte tracks waarin vrijheid, losheid en plezier een grote rol spelen. Dus ja, Raffie komt binnen. In je hart, in je hoofd, in je hele lijf. Voor alle keren dat je dansen wilt, of schreeuwen, het leven vieren of in jezelf wilt kruipen. Zoals alleen muziek dat kan.

Boekingen van Raffie

Dat vonden ook Jochem Fluitsma en Didier de Ruyter die samen met Raffie en CTM Music als platenmaatschappij werken aan zijn eerste Nederlandstalige muziek. Ruim een jaar geleden begon het drietal met schrijven. De eerste liedjes die ze maakten waren niet per sé voor Raffie bedoeld, maar veel vrienden en fellow artiesten vonden dit zo bij Raffie passen en spoorden hem aan het zelf te gaan opnemen. In de nummers viert Raffie de pieken en mijdt de dalen niet. Ook die mag je voelen en horen.

Direct Raffie boeken? Klik hier voor boekingen van Raffie

Raffie boeken

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Raffie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€1695,-
Live bandshow1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenNederlandstalig / Engelstalig€2795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.695,-
€1.650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand