Cho boeken

Richtgage: tussen € 7.500 en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Cho boeken voor jouw party of event? Giovanni Rustenberg, artiestennaam Cho (Amsterdam, 6 februari 1993), is een Nederlands rapper. Hij maakt deel uit van de hiphopcollectieven SlodderVosGang en Straight Outta Control. Daarnaast treedt hij solo op.

Cho boeken

Rustenberg groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en interesseerde zich eerst vooral voor voetbal. Door zijn broer kreeg hij steeds meer aandacht voor hiphop, en vervolgens ging hij ook freestylen. In 2011 begonnen hij, Adje, Reverse en Jayh met het hiphopcollectief SlodderVosGang. De samenstelling ervan wijzigde zich in de loop van de tijd.

Contract bij TopNotch

In september 2014 tekende hij een contract bij het hiphoplabel TopNotch. Na de duistere single ’93 volgde het luchtige Misschien wel hè? De single sloeg aan op het internet en de titelwerd een meme op Twitter en Instagram. Zijn eerste reguliere album, Knock Knock III (2016), bereikte de derde plaats van de Album Top 100.

Boekingen van Cho

Daarnaast was hij in 2015 een van de oprichters van Straight Outta Control, samen met Adje, Big2, Dio, Hef en MocroManiac. Een belofte kun je hem dan ook niet meer noemen. De hits die Cho op YouTube scoort, genieten miljoenen views. Daarmee lijkt zijn opmars onstuitbaar. De boekingen van Cho stroomden binnen.

Creatief stemgebruik

Niemand kan om zijn creatieve stemgebruik, unieke flow en stijlvolle voorkomen heen. Cho is de levende legende die bewijst dat kwalitatief goede muziek succes op live-gebied garandeert. Ook zijn tweede Paradiso show op 31 januari 2020 verkocht uit binnen 15 minuten, en hiermee is Cho de eerste Nederlandse rapper die zo snel de Paradiso uitverkoopt. Voor de toekomst staat zijn nieuwe plaat ‘Chosen’ gepland die zeer snel het licht gaat zien!Je komt hem overal tegen, van grote festivals tot intieme clubs! Is Cho hard op weg één van de populairste rappers te worden? Misschien wel hè!?

Direct Cho boeken? Klik hier voor boekingen van Cho

Cho boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand