Cho boeken

Richtgage: tussen € 7.500 en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Cho boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cho. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Giovanni Rustenberg, artiestennaam Cho (Amsterdam, 6 februari 1993), is een Nederlands rapper. Hij maakt deel uit van de hiphopcollectieven SlodderVosGang en Straight Outta Control. Daarnaast treedt hij solo op.

Biografie Cho

Rustenberg groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en interesseerde zich eerst vooral voor voetbal. Door zijn broer kreeg hij steeds meer aandacht voor hiphop, en vervolgens ging hij ook freestylen. In 2011 begonnen hij, Adje, Reverse en Jayh met het hiphopcollectief SlodderVosGang. De samenstelling ervan wijzigde zich in de loop van de tijd.

Contract bij TopNotch

In september 2014 tekende hij een contract bij het hiphoplabel TopNotch. Na de duistere single ’93 volgde het luchtige Misschien wel hè? De single sloeg aan op het internet en de titelwerd een meme op Twitter en Instagram. Zijn eerste reguliere album, Knock Knock III (2016), bereikte de derde plaats van de Album Top 100.

Boekingen van Cho

Daarnaast was hij in 2015 een van de oprichters van Straight Outta Control, samen met Adje, Big2, Dio, Hef en MocroManiac. Een belofte kun je hem dan ook niet meer noemen. De hits die Cho op YouTube scoort, genieten miljoenen views. Daarmee lijkt zijn opmars onstuitbaar. De boekingen van Cho stroomden binnen.

Creatief stemgebruik

Niemand kan om zijn creatieve stemgebruik, unieke flow en stijlvolle voorkomen heen. Cho is de levende legende die bewijst dat kwalitatief goede muziek succes op live-gebied garandeert. Ook zijn tweede Paradiso show op 31 januari 2020 verkocht uit binnen 15 minuten, en hiermee is Cho de eerste Nederlandse rapper die zo snel de Paradiso uitverkoopt. Voor de toekomst staat zijn nieuwe plaat ‘Chosen’ gepland die zeer snel het licht gaat zien!Je komt hem overal tegen, van grote festivals tot intieme clubs! Is Cho hard op weg één van de populairste rappers te worden? Misschien wel hè!?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cho kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cho wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cho wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cho online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cho kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cho boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cho kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cho boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cho

Cho inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand