Karl uit Keulen boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Duits / Apres-Ski / Oktoberfest

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Karl Kubaschewski (1977) werd geboren als de liefdesbaby van een dansmarieke en een truckchauffeur, in de Dom van Keulen. Hij groeide op in de Rijn-metropool als een bijdehand ventje, maar met een hart van goud. Al jong nam hij zich voor om een ster te worden van het beroemde Keulse carnaval.

Karl uit Keulen boeken

Na een bestaan als onder meer stratenmaker, klankschaaltherapeut, neurolinguïstisch programmeur en gigolo is hij eindelijk zover. Nu rijdt hij met zijn vrachtwagen kriskras door Europa, om eenmaal terug in Keulen de sterren van de hemel te zingen. Sinds enkele jaren al maakt hij naam in Limburg. Nu is hij klaar voor de rest van Nederland.

Boekingen van Karl uit Keulen

Oktoberfest, skihut, carnavalszitting of welke andere party dan ook: overal heeft Karl de Stimmung aan zijn kont hangen! De flamboyante truckchauffeur in dansmariekeskostuum is namelijk een rasartiest. Karl us Kölle zingt in het Duits en in het Keulse dialect, maar heeft speciaal voor de Nederlandse zalen een repertoire paraat dat iedereen herkent, van Heino tot Viva Colonia. Met Karl is het 100 % Stimmungsgarantie!

Direct Karl uit Keulen huren? Klik hier voor boekingen van Karl uit Keulen

Karl uit Keulen boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag