Kaj van der Voort boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Kaj van der Voort boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Bezetting: 1 persoon
  • Genre: Nederlandstalig
  • Live met 2 muzikanten: € 2.995,-

De 21-jarige Kaj begon zijn carrière in 2007 toen hij op elfjarige leeftijd gecast werd voor de hoofdrol van ‘Ciske de Rat’ in de gelijknamige musical. In 2013 vormt hij met vier leeftijdsgenoten de Nederlandse boyband ‘B-Brave’. Het vijftal breekt door via het programma X Factor, waarin ze derde worden.
 
Kaj van der Voort boeken
 
Daarna volgt een ongekend populaire periode met platina singles (o.a. ‘One Night Stand’), een nummer 1 album (‘De Eerste Date’) en meer dan 17 miljoen YouTube streams en 10 miljoen Spotify streams.
 
Kaj van der Voort huren
 
Nadat de band in 2017 uit elkaar gaat, besluit Kaj zich volledig te storten op zijn solo carrière. In december is hij officieel naar buiten gekomen met zijn solo debuut album Alles is Anders. De eerste single Mee Naar Haarscoorde onder andere op YouYube al 400.000 views en is op Spotify inmiddels als 320.000 keer beluisterd. 
 
Boekingen van Kaj van der Voort
 
Naast zang focust dit talent zich ook op dans en presentatie. Zijn dansmoves mocht hij vorig jaar direct tonen bij het succesvolle RTL programma ‘Dance Dance Dance’, waarin hij een koppel vormde met The Voice winnares Maan.
 
Kaj van der Voort inhuren
 
2018 belooft dus nu al een spectaculair jaar te worden voor de jonge zanger met veel optredens, tv programma’s en andere creatieve activiteiten.
 
Direct Kaj van der Voort huren? Klik hier voor boekingen van Kaj van der Voort

Toon meer