Julia Zahra boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Julia Zahra (ze was 17 lentes jong toen ze won als Julia Van Der Toorn) uit team Marco Borsato was de grote winnares van het vierde seizoen van The voice of Holland! Met haar bijzondere auditie met het Britney Spears-nummer ‘Oops… I Did It Again’ blies ze de coaches van hun stoelen, en behaalde ze de nummer 1 in de Single Top 100.

Julia Zahra boeken

Haar kenmerkende warme stemgeluid en akoestische gitaar zijn uiteraard ook op haar debuutalbum ‘Julia van der Toorn’ te horen. Het album stond in no-time op 1 in de iTunes album chart. Ze bewijst haar veelzijdigheid en muzikaliteit met gevoelige ballads, swingende pop en ritmische R’n B.

Boekingen van Julia Zahra

De zangeres gaat vanaf nu verder onder de artiestennaam: Julia Zahra. In maart 2015 komt haar nieuwe single ‘Feels Like Falling’ uit, die geschreven werd in samenwerking met enkele Londense producers. Haar nieuwe naam gaat gepaard met een nieuwe eigen sound. Natuurlijk betekent dat ook dat de zangeres op social media voortaan onder haar nieuwe naam te vinden is.

Direct Julia Zahra huren? Klik hier voor boekingen van Julia Zahra

Julia Zahra boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Julia Zahra

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonPop / Allround€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.975,-
€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand