Mrs. Einstein boeken

€2.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2600,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Musical / Theater

Wil jij Mrs. Einstein boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mrs. Einstein. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Theatrale muziek en muziektheater. Driemansformatie Mrs. Einstein tovert gewone liedjes om tot speciale songs met een vleug theater. Humor en klasse wisselen elkaar af en dat maakt de sympathieke dames tot graag geziene gasten. Naast eigen theatershows verzorgt Mrs. Einstein ook entertainment op maat voor bedrijven, organisaties en instellingen. Personen, producten en bijzondere gelegenheden worden op onnavolgbare wijze belicht. Van jazz tot smartlap en van amusement tot informatief; Mrs. Einstein past zich aan. Heel bijzonder en professioneel.

Biografie Mrs. Einstein

Mrs. Einstein is opgericht in 1986. De leden volgden een opleiding aan de Academie voor Kleinkunst, met een grote voorliefde voor zang. Dus besloten zij muziek te gaan maken om naar te kijken: theatrale muziek en muzikaal theater. De dames zingen heel divers en brengen dan ook altijd een afwisselend programma ten gehore. In 1997 nam de groep deel aan het Eurovisie Songfestival. Ondanks de hoge kwaliteit, kregen ze maar een minimum aantal punten. Mrs. Einstein staat vaak op de bühne met eigen theatershows of andere optredens op maat.

Boekingen van Mrs. Einstein

Het meest opvallende aan Mrs. Einstein is altijd hun grote muzikaliteit geweest. Hun vocale kwaliteiten gecombineerd met een soms gedurfde presentatie dwingen steeds respect af en zijn daarom volgens velen een lust voor oog en oor!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mrs. Einstein kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mrs. Einstein wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mrs. Einstein wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mrs. Einstein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mrs. Einstein kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mrs. Einstein boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mrs. Einstein kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mrs. Einstein boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mrs. Einstein

Mrs. Einstein inhuren

€2.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mrs. Einstein

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief3 personenMusical / Theater€2600,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-
€2.850,-
€2.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand