Mrs. Einstein boeken

€2.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2600,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Musical / Theater

Theatrale muziek en muziektheater. Driemansformatie Mrs. Einstein tovert gewone liedjes om tot speciale songs met een vleug theater. Humor en klasse wisselen elkaar af en dat maakt de sympathieke dames tot graag geziene gasten. Naast eigen theatershows verzorgt Mrs. Einstein ook entertainment op maat voor bedrijven, organisaties en instellingen. Personen, producten en bijzondere gelegenheden worden op onnavolgbare wijze belicht. Van jazz tot smartlap en van amusement tot informatief; Mrs. Einstein past zich aan. Heel bijzonder en professioneel.

Mrs. Einstein boeken

Mrs. Einstein is opgericht in 1986. De leden volgden een opleiding aan de Academie voor Kleinkunst, met een grote voorliefde voor zang. Dus besloten zij muziek te gaan maken om naar te kijken: theatrale muziek en muzikaal theater. De dames zingen heel divers en brengen dan ook altijd een afwisselend programma ten gehore. In 1997 nam de groep deel aan het Eurovisie Songfestival. Ondanks de hoge kwaliteit, kregen ze maar een minimum aantal punten. Mrs. Einstein staat vaak op de bühne met eigen theatershows of andere optredens op maat.

Boekingen van Mrs. Einstein

Het meest opvallende aan Mrs. Einstein is altijd hun grote muzikaliteit geweest. Hun vocale kwaliteiten gecombineerd met een soms gedurfde presentatie dwingen steeds respect af en zijn daarom volgens velen een lust voor oog en oor!

Direct Mrs. Einstein huren? Klik hier voor boekingen van Mrs. Einstein

Mrs. Einstein boeken

€2.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mrs. Einstein

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief3 personenMusical / Theater€2600,-

Vergelijkbare artiesten

€2.300,-
€2.750,-
€2.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand