Sylvia Samson boeken

€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Sylvia Samson boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sylvia Samson. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al jaren is Sylvia Samson actief in de muziek. Zo deelde ze ooit het podium met René Froger tijdens zijn live concerten, zong ze duetten met o.a. Lee Towers, Ruth Jacott en Glennis Grace en als klap op de vuurpijl mocht ze zelfs voor Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zingen.

Biografie Sylvia Samson

Met haar jarenlange ervaring op de bühne weet ze van ieder optreden een fantastische show te maken. Waar naast haar eigen repertoire ook hits van bijvoorbeeld Edsilia Rombley, Ruth Jacott, Tina Turner, Aretha Franklin en vele anderen voorbij komen.

Met veel artiesten podium gedeeld

In haar carrière, heeft Sylvia al meerdere malen met artiesten als René Froger, Lee Towers en Ruth Jacott het podium gedeeld.

Boekingen van Sylvia Samson

Een optreden van Sylvia Samson is uitermate geschikt voor exclusieve gelegenheden als dinershows, gala’s en bruiloften. Maar ook voor elke ander feest is Sylvia Samson een absolute aanrader!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sylvia Samson kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sylvia Samson wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sylvia Samson wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sylvia Samson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sylvia Samson kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sylvia Samson boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sylvia Samson kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sylvia Samson boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sylvia Samson

Sylvia Samson inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sylvia Samson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-
€1.250,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand