Orlando Uitenwerf boeken

Cultheld uit Drenthe
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Orlando Uitenwerf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Orlando Uitenwerf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Orlando Uitenwerf is zanger én liefhebber van het Nederlandstalige lied. Zijn zangcarrière is begonnen in de plaatselijke voetbalkantine.

Ontdekt in de voetbalkantine

Doordat hij vaak na de wedstrijd nog even bleef hangen in de kantine kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. “Zing nog even een liedje, Orlando” riepen zijn teamgenoten dan altijd. Dan pakte hij de microfoon en zong liedjes van Jannes, Django Wagner, Bouke, André Hazes, etc. etc. Groot feest dus altijd in de kantine.

Biografie Orlando Uitenwerf

Dit bleef niet onopgemerkt en dus werd hij gevraagd om ook te komen zingen in andere voetbalkantines. En zo is Orlando eigenlijk een beetje in de muziek gerold. Nu zingt hij overal: van verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten tot aan discotheken en grote feesttenten. Gaandeweg kreeg Orlando de kans om een eigen single op te nemen. En deze kans pakte hij met beide handen aan. Ondertussen heeft hij drie eigen nummers waarmee hij zijn eigen weg probeert in te slaan.

Boekingen van Orlando Uitenwerf

De eerste 2 singles hebben een Surinaams tintje maar wel met Nederlandse tekst. De laatste single is een volledig Nederlandse getinte single. Orlando Uitenwerf beleeft veel plezier aan het maken van muziek en hij vind het fijn om te zien dat andere mensen kunnen genieten van zijn muziek. Hij zal dan ook doorgaan met het maken van muziek en van ieder feestje een FEEST! maken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Orlando Uitenwerf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Orlando Uitenwerf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Orlando Uitenwerf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Orlando Uitenwerf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Orlando Uitenwerf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Orlando Uitenwerf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Orlando Uitenwerf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Orlando Uitenwerf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Orlando Uitenwerf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand