Orlando Uitenwerf boeken

Cultheld uit Drenthe
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Orlando Uitenwerf boeken voor jouw feest of evenement? Orlando Uitenwerf is zanger én liefhebber van het Nederlandstalige lied. Zijn zangcarrière is begonnen in de plaatselijke voetbalkantine.

Ontdekt in de voetbalkantine

Doordat hij vaak na de wedstrijd nog even bleef hangen in de kantine kwam daar af en toe ook een microfoon aan te pas. “Zing nog even een liedje, Orlando” riepen zijn teamgenoten dan altijd. Dan pakte hij de microfoon en zong liedjes van Jannes, Django Wagner, Bouke, André Hazes, etc. etc. Groot feest dus altijd in de kantine.

Orlando Uitenwerf boeken

Dit bleef niet onopgemerkt en dus werd hij gevraagd om ook te komen zingen in andere voetbalkantines. En zo is Orlando eigenlijk een beetje in de muziek gerold. Nu zingt hij overal: van verjaardagsfeesten, huwelijksfeesten tot aan discotheken en grote feesttenten. Gaandeweg kreeg Orlando de kans om een eigen single op te nemen. En deze kans pakte hij met beide handen aan. Ondertussen heeft hij drie eigen nummers waarmee hij zijn eigen weg probeert in te slaan.

Boekingen van Orlando Uitenwerf

De eerste 2 singles hebben een Surinaams tintje maar wel met Nederlandse tekst. De laatste single is een volledig Nederlandse getinte single. Orlando Uitenwerf beleeft veel plezier aan het maken van muziek en hij vind het fijn om te zien dat andere mensen kunnen genieten van zijn muziek. Hij zal dan ook doorgaan met het maken van muziek en van ieder feestje een FEEST! maken.

Direct Orlando Uitenwerf boeken? Klik hier voor boekingen van Orlando Uitenwerf

Orlando Uitenwerf boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Orlando Uitenwerf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.275,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand