Judith Peters boeken

Bekend van Bloed, Zweet & Tranen / Toppers 2011
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij zangers Judith Peters boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Haar carriere in de muziek begon met het zingen in bands(allround). Daarnaast deed zij mee aan diverse talentenjachten en zangwedstrijden die zij met glans won zoals Karaoke op RTL4 en de Soundmixshow. Keer op keer wist zij met haar zangtalent en uitstraling het publiek voor zich te winnen. Judith is een nuchtere Hollandse meid, die zich op het podium ontpopt als een ware Diva. Dit was ook te zien tijdens de Toppers concerten 2011, waar zij optrad voor een uitverkochte Amsterdam Arena.

Judith Peters boeken

Door haar jaren lange ervaring weet Judith Peters exact waar het publiek om vraagt; “Mensen willen vermaakt worden, zingen is leuk, maar een stuk entertainment is een absolute Must”.

Nederlandse zangeres boeken

Nederland is haar niet groot genoeg, in de zomer laat Judith, met haar warme stemgeluid, de temperatuur in Santa Susanna Spanje extra stijgen (o.a. op camping Bon Repos) en s’winters zingt zij vaak naast toppers als Jannes, Peter Beense en Wolter Kroes in de Moskito Bar te Westendorf Tirol.

Boekingen van Judith Peters

Judith is ook actief in het schrijven van songteksten. Zo schreef zij al haar eigen nummers, maar ook voor collega artiesten.

Direct Judith Peeters inhuren? Klik hier voor boekingen van Judith Peeters

Judith Peters boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Judith Peters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand