Jason Bouman boeken

€1.096,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1096,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig / Smartlap

Wil jij Jason Bouman boeken op jouw feest of evenement? Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen. Omdat hij niet van muziekinstrumenten kon afblijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Jason Bouman boeken

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Ondanks dat Jason totaal onbekend was in het Nederlandstalige segment, werd hij met afstand de winnaar van dit televisieprogramma.

Nederlandse zanger boeken

In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit. In 2016 en 2017 stond hij onder meer in de Ziggo Dome (Holland zingt Hazes), Gelredome, Tros pleinfeesten en Ahoy. Jason Bouman is inmiddels een gevestigde naam en veel gevraagd artiest met zo’n 100 optredens per jaar en een jaarlijks terugkerende zomertour langs de Spaanse Costa’s.

Boekingen van Jason Bouman

Vanaf september 2019 heeft Jason een grote theatertour gedaan met zijn volledige band langs de Nederlandse Theaters. Corona gooide uiteraard roet in het eten, maar nu is hij weer volop in de running en is de agenda overvol.

Direct Jason Bouman boeken? Klik hier voor boekingen van Jason Bouman

Jason Bouman boeken

€1.096,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jason Bouman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig / Smartlap€1096,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand