Jason Bouman boeken

€1.096,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1096,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig / Smartlap

Wil jij Jason Bouman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jason Bouman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jason Bouman is in 1981 geboren in Zeist en opgegroeid in Harmelen, waar hij nu nog steeds woont. Op zevenjarige leeftijd vroeg hij aan zijn vader of hij harp mocht leren bespelen. Zijn vader heeft hem toen verteld dat hij beter toetsen kon leren spelen. Omdat hij niet van muziekinstrumenten kon afblijven heeft hij zichzelf ook nog basgitaar, gitaar en vooral drums leren spelen.

Biografie Jason Bouman

In het voorjaar van 2013 trok Jason de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. Ondanks dat Jason totaal onbekend was in het Nederlandstalige segment, werd hij met afstand de winnaar van dit televisieprogramma.

Nederlandse zanger boeken

In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit. In 2016 en 2017 stond hij onder meer in de Ziggo Dome (Holland zingt Hazes), Gelredome, Tros pleinfeesten en Ahoy. Jason Bouman is inmiddels een gevestigde naam en veel gevraagd artiest met zo’n 100 optredens per jaar en een jaarlijks terugkerende zomertour langs de Spaanse Costa’s.

Boekingen van Jason Bouman

Vanaf september 2019 heeft Jason een grote theatertour gedaan met zijn volledige band langs de Nederlandse Theaters. Corona gooide uiteraard roet in het eten, maar nu is hij weer volop in de running en is de agenda overvol.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jason Bouman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jason Bouman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jason Bouman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jason Bouman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jason Bouman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jason Bouman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jason Bouman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jason Bouman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jason Bouman

Jason Bouman inhuren

€1.096,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jason Bouman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonFeest / Nederlandstalig / Smartlap€1096,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand