Mike Peterson boeken

Finalist “Bloed, Zweet & Tranen 2015”
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Mike Peterson boeken voor jouw feest of evenement? Mike Peterson mag zich met enige trots al jaren een van de meest geboekte artiesten van Nederland noemen. Met ontelbare optredens op bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften maar ook in Cafés en in feesttenten heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend.

Mike Peterson boeken

In 2015 deed Mike Peterson mee met het SBS-programma Bloed Zweet en Tranen waar hij uiteindelijk in de finale een derde plek behaalt. Hierdoor krijgt hij landelijke bekendheid en mag hij vijf avonden schitteren in de Amsterdam Arena tijdens de halftime show van ‘Toppers in Concert’. Steeds meer mensen wilden toen Mike Peterson boeken.

Nederlandse zanger boeken

Ook vraagt Ruth Jacott hem mee op haar ‘Vijf Steden Tour’ waar hij het voorprogramma verzorgt maar ook een prachtig duet met haar in de show ten gehore brengt. Met zijn single ‘Ik Kan Zo Niet Verder’ werd hij genomineerd voor een Buma Award, en de single ‘Altijd Bij Jou Zijn’ die hij in 2016 samen met vriend en collega Yes-R uitbrengt resulteert zelfs in een nummer 1 hit.

Boekingen van Mike Peterson

Zijn single “Dansen” stond enkele weken hoog in de Nationale hitlijsten en liet wederom zien dat Mike Peterson een gevestigde naam is in Nederland. Ook in 2017 schitterde Mike wederom tijdens de Halftime Show van Toppers in Concert en was hij voorafgaand aan de concerten te bewonderen op de Fanzone. Een optreden van Mike Peterson staat garant voor een feest der herkenning. Mike Peterson boeken is dan ook gegarandeerd succes!

Direct Mike Peterson boeken? Klik hier voor boekingen voor Mike Peterson

Mike Peterson boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mike Peterson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.950,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand