Afro Bros boeken

Producers van ‘X’ van Nickey Jam & J Balvin
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Club / House

Wil jij Afro Bros boeken voor jouw party of event? “Afro Bros” is een DJ-duo gevestigd in Nederland, beroemd door het draaien van verschillende muziekgenres zoals: latin house, afro house, moombahton, house en urban. Ze zijn ook bekend door residentschap van concepten als STRAK!, Zoetzaligheid, Bubbles, Super Heroes, Housedate.

Afro Bros boeken

Ze begonnen al snel te experimenteren met hun eigen producties en in 2010 hadden ze hun eerste commerciële succes met het nummer “Dubbelfriss”, dat een enorme hit werd. Vanaf dat moment produceerden en brachten ze meer singles, remixen en bootlegs uit, wat resulteerde in miljoenen streams en downloads wereldwijd. Zelfs ondersteund door internationale artiesten als Major Lazer, Diplo, DJ Chuckie, Hardwell en Carnage. 

Bekende DJ’s boeken

Ze traden al op in diverse landen in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Gewapend met een platencontract, hun unieke drums en meer dan 10 jaar podiumervaring zijn deze twee jonge mannen klaar om de wereld te veroveren met hun muziek. Hun grootste hit, ook genomineerd voor een Latin Grammy, is de track met Nicky Jam & J Balvin – X die ze samen met Jeon produceerden. Afro Bros boeken is dus een absolute garantie voor een geweldige avond.

Boekingen van Afro Bros

Dit nummer heeft het record van een van de snelste nummers die meer dan 1 miljard keer is bekeken op YouTube en heeft al meer dan 700 miljoen streams op Spotify. Met hun nieuwste releases ‘INSTAGRAM’ en ‘BOOMSHAKALAKA’ bereikten ze 150 MILJOEN plays op Spotify en kwamen ze op alle grote Spotify-playlists.Vaak te vinden in de nachttempel van 2008 Manhattan waar ze zich laten inspireren door hun favoriete voorbeelden: Gregor Salto, Sydney Samson, Franky Rizardo, Graphix & Chuckie en waar ze regelmatig in de beste club van Nederland gigs droppen! Van deze 2 jongemannen zullen we in de toekomst nog veel verwachten!

Direct Afro Bros boeken? Klik hier voor boekingen van Afro Bros

Afro Bros boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Afro Bros

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand