Afro Bros boeken

Producers van ‘X’ van Nickey Jam & J Balvin
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Club / House

Wil jij Afro Bros boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Afro Bros. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Afro Bros” is een DJ-duo gevestigd in Nederland, beroemd door het draaien van verschillende muziekgenres zoals: latin house, afro house, moombahton, house en urban. Ze zijn ook bekend door residentschap van concepten als STRAK!, Zoetzaligheid, Bubbles, Super Heroes, Housedate.

Biografie Afro Bros

Ze begonnen al snel te experimenteren met hun eigen producties en in 2010 hadden ze hun eerste commerciële succes met het nummer “Dubbelfriss”, dat een enorme hit werd. Vanaf dat moment produceerden en brachten ze meer singles, remixen en bootlegs uit, wat resulteerde in miljoenen streams en downloads wereldwijd. Zelfs ondersteund door internationale artiesten als Major Lazer, Diplo, DJ Chuckie, Hardwell en Carnage. 

Bekende DJ’s boeken

Ze traden al op in diverse landen in Europa, Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Gewapend met een platencontract, hun unieke drums en meer dan 10 jaar podiumervaring zijn deze twee jonge mannen klaar om de wereld te veroveren met hun muziek. Hun grootste hit, ook genomineerd voor een Latin Grammy, is de track met Nicky Jam & J Balvin – X die ze samen met Jeon produceerden. Afro Bros boeken is dus een absolute garantie voor een geweldige avond.

Boekingen van Afro Bros

Dit nummer heeft het record van een van de snelste nummers die meer dan 1 miljard keer is bekeken op YouTube en heeft al meer dan 700 miljoen streams op Spotify. Met hun nieuwste releases ‘INSTAGRAM’ en ‘BOOMSHAKALAKA’ bereikten ze 150 MILJOEN plays op Spotify en kwamen ze op alle grote Spotify-playlists.Vaak te vinden in de nachttempel van 2008 Manhattan waar ze zich laten inspireren door hun favoriete voorbeelden: Gregor Salto, Sydney Samson, Franky Rizardo, Graphix & Chuckie en waar ze regelmatig in de beste club van Nederland gigs droppen! Van deze 2 jongemannen zullen we in de toekomst nog veel verwachten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Afro Bros kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Afro Bros wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Afro Bros wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Afro Bros online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Afro Bros kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Afro Bros boeken

Ben jij benieuwd hoe je Afro Bros kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Afro Bros boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Afro Bros

Afro Bros inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Afro Bros

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenClub / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand