Joel Borelli boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (zie tekst onder)
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround
The Joel Borelli Show! De live-sensatie van dit moment en de absolute boekingstip voor de betere feesten en events. Piano entertainer Joel Borelli verovert Nederland in razend tempo met zijn one-man show, babyvleugel en drummer “losjes Leo”.

Joel Borelli boeken

De jonge Eindhovenaar zet elke locatie op geheel eigen wijze op z’n kop. Het repertoire bevat de internationale piano hits in alle genres, en in de meest verassende uitvoeringen gebracht. Vrijwel alle verzoekjes van het publiek worden live gespeeld!

Boekingen van Joel Borelli

Met zijn gevatte humor en ondeugende presentatie brengt Joël Borelli een verfrissende mix van popmuziek met cabareteske en hilarische publieks interactie. Het is daarom dat Joel grote bekendheid geniet in het internationale pianobar circuit. Direct Joel Borelli huren? Klik hier voor boekingen van Joel Borelli Joel Borelli boek je in de volgende settings: Joel Borelli Power HourSamen met vaste drummer trakteert Joel Borelli het publiek op “one hour ofmadness”. Joel voelt als geen ander aan wat het publiek wil horen en reageerthier direct op. 1 Uur van dansen, meezingen en totaal feest. Op dit moment demeest geboekte live act van Nederland.Duur: 60 minuten / Inbegrepen: # Piano # Drums / Prijs: op aanvraag Joel Borelli & The Royals of PartyJoel Borelli samen met de beste muzikanten van Nederland op één podium.Een show die zijn weerga niet kent. Joel Borelli samen met de vette soundvan The Royals of Party.Duur: 2 x 45 minuten in een tijdsbestek van 2 uur / Inbegrepen: #Piano #Drum / Prijs: op aanvraag (ook voor 3 x 45 minuten in 4 uur: prijs op aanvraag. Eventueel uit te breiden met saxofonist tegen meerprijs.

Video afspelen

Joel Borelli boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Joel Borelli

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Pianoshow1 x 60 minutenexclusief2 personenAllroundOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden