Crazy Pianos On Tour boeken

De nummer 1 pianoshow van Nederland!
€9.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9975,-
 • Duur
  3 uur (inclusief een korte pauze)
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Crazy Pianos On Tour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crazy Pianos On Tour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Crazy pianisten spelen niet alleen in Crazy Pianos in Scheveningen, ze zijn ook te boeken voor feesten op externe locaties.

Biografie Crazy Pianos On Tour

Wij hebben een Crazy Piano’s setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening. Wij bieden een spectaculaire show inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en uiteraard de Crazy Pianisten.

Boekingen van Crazy Pianos On Tour

Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s. Op een bruiloft, in een feesttent of op een festival, de Crazy pianisten maken overal een feest!

Altijd en overal feest!

Bestaat uit: 2 pianisten + een drummer. Inclusief decor en licht! Eventueel uit te breiden als extra optie met saxofonist (indien beschikbaar).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crazy Pianos On Tour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crazy Pianos On Tour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crazy Pianos On Tour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crazy Pianos On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crazy Pianos On Tour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crazy Pianos On Tour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crazy Pianos On Tour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crazy Pianos On Tour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crazy Pianos On Tour

Crazy Pianos On Tour inhuren

€9.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Pianos On Tour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 uur (inclusief een korte pauze)inclusief tot 750 personen3 personenAllround€9975,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand