Jeroen Kijk In De Vegte boeken

* Presentator * Duur: in overleg * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Presentatie / Dagvoorzitter

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Jeroen (Emmeloord, 14 juni 1974) is al bijna 25 jaar een vaste waarde in de Nederlandse radio- en televisiewereld. Hij begon in 1992 als redacteur/verslaggever bij ‘Club Veronica’, de jongerenafdeling van Veronica. Hij werkte in de eerste jaren mee aan radio- en tv-programma’s als Club Veronica Trend, Nederland Muziekland, Radio Romantica en Telekids.

Jeroen Kijk in de Vegte boeken

Dat resulteerde in samenwerkingen met dj´s als Robert Jensen, Rob Stenders, Ruud de Wild en Adam Curry. Jeroen produceerde veel van deze shows, maar is ook altijd ‘on air’ te horen geweest als (co-)host. In het verleden presenteerde Jeroen ook al op Radio 2, waaronder een aantal edities van de Top 2000.

Boekingen van Jeroen Kijk in de Vegte

Op televisie was hij te zien als presentator in programma´s voor onder meer Veronica, BNN en RTL. Ook is Jeroen één van de meest gevraagde voice-overs van Nederland. Dat begon in de jaren ’90 al met het bekende Eigen Huis & Tuin en was hij samen met Alfred Lagarde de station-voice van Veronica Televisie. Vandaag de dag is hij onder meer de vaste stem van veel tv-producties, waaronder de dagelijkse entertainmentshow RTL Boulevard op RTL4 en is hij regelmatig te horen op NPO Radio 2 in zijn eigen programma’s Bureau Kijk in de Vegte en Licence 2 Chill.

Direct Jeroen Kijk in de Vegte huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen Kijk in de Vegte

Video afspelen

Jeroen Kijk In De Vegte boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag