Ferry de Graaf boeken

Bekend van RTL TV
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Presentator
 • Genre
  Fashion / Lifestyle

Wil jij Ferry de Graaf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ferry de Graaf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ferry de Graaf is niet zomaar een naam in de Entertainment wereld. Hij is een begrip! Al sinds zijn twintigste jaar maakt hij indruk op de bühne, met grote shows als Saturday Night Fever, Chicago, The Wiz en Dirty Dancing. Daarnaast domineert hij al jaren ieder weekend de dagprogrammering van RTL4 en RTL5.

Biografie Ferry de Graaf

Gespecialiseerd in Lifestyle, Entertainment en Fashion betrekt hij zijn kijkers en zijn livepubliek tijdens uw congres of evenement bij de gekozen onderwerpen. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in de gasten, maar daarnaast kan hij ook ad rem en recht voor zijn raap zijn! Altijd zijn mening of keuze zorgvuldig onderbouwend, zodat er nooit een nare nasmaak ontstaat. Door zijn jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende onderwerpen, kan en weet hij over elk onderwerp mee te praten en staat hij nooit met een mond vol tanden.

Boekingen van Ferry de Graaf

Door zijn jarenlange ervaring in de commerciële uren van het (commerciële) RTL, weet hij als geen ander hoe je een bepaalde boodschap over moet brengen en hoe je moeilijke materie op een gemakkelijke manier uit kunt leggen. Zelf noemt hij dat altijd: Jip en Janneke Taal. Daarnaast kun je niet voor de televisie werken zonder uit te blinken in improvisatie. Hierdoor kan hij als de beste mensen enthousiasmeren en motiveren. Een van zijn vaak gebruikte onderdelen in zijn programma is een Fashionshow, waarbij een aantal ‘vrijwilligers’ uit het publiek de kans krijgen om hem te ondersteunen tijdens een terugblik door de geschiedenis of een vooruitblik van de toekomst van hun eigen bedrijf. Natuurlijk compleet met alle bijbehorende outfits.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ferry de Graaf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ferry de Graaf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ferry de Graaf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ferry de Graaf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ferry de Graaf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ferry de Graaf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ferry de Graaf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ferry de Graaf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ferry de Graaf

Ferry de Graaf inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ferry de Graaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatorop aanvraagExclusief en techniek1 persoonFashion / LifestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand