Ferry de Graaf boeken

Bekend van RTL TV
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Presentator
 • Genre
  Fashion / Lifestyle

Ferry de Graaf is niet zomaar een naam in de Entertainment wereld. Hij is een begrip! Al sinds zijn twintigste jaar maakt hij indruk op de bühne, met grote shows als Saturday Night Fever, Chicago, The Wiz en Dirty Dancing. Daarnaast domineert hij al jaren ieder weekend de dagprogrammering van RTL4 en RTL5.

Ferry de Graaf boeken

Gespecialiseerd in Lifestyle, Entertainment en Fashion betrekt hij zijn kijkers en zijn livepubliek tijdens uw congres of evenement bij de gekozen onderwerpen. Hij is altijd oprecht geïnteresseerd in de gasten, maar daarnaast kan hij ook ad rem en recht voor zijn raap zijn! Altijd zijn mening of keuze zorgvuldig onderbouwend, zodat er nooit een nare nasmaak ontstaat. Door zijn jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende onderwerpen, kan en weet hij over elk onderwerp mee te praten en staat hij nooit met een mond vol tanden.

Boekingen van Ferry de Graaf

Door zijn jarenlange ervaring in de commerciële uren van het (commerciële) RTL, weet hij als geen ander hoe je een bepaalde boodschap over moet brengen en hoe je moeilijke materie op een gemakkelijke manier uit kunt leggen. Zelf noemt hij dat altijd: Jip en Janneke Taal. Daarnaast kun je niet voor de televisie werken zonder uit te blinken in improvisatie. Hierdoor kan hij als de beste mensen enthousiasmeren en motiveren. Een van zijn vaak gebruikte onderdelen in zijn programma is een Fashionshow, waarbij een aantal ‘vrijwilligers’ uit het publiek de kans krijgen om hem te ondersteunen tijdens een terugblik door de geschiedenis of een vooruitblik van de toekomst van hun eigen bedrijf. Natuurlijk compleet met alle bijbehorende outfits.

Direct Ferry de Graaf boeken ? Klik hier voor boekingen van Ferry de Graaf

Ferry de Graaf boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ferry de Graaf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatorop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 1 persoonFashion / LifestyleOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand