Bridget Maasland boeken

Bekend van o.a. “De Zwakste Schakel” en “RTL Boulevard”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Presentratrice
 • Genre
  Presentatie

Wil jij Bridget Maasland boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bridget Maasland. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt Bridgets carrière op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model, komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Biografie Bridget Maasland

Bridget werd bekend als VJ bij TMF en presentatrice bij de BNN. In 2007 presenteerde Bridget de programma’s Hoe word ik een New Yorkse vrouw?, Beauty & de Nerd, Hoe word ik mama in Amstesrdam-Zuid, Lekker Slim, Wie is de reisleider? en RTL Boulevard bij RTL. In 2012 stapt Bridget over naar SBS waar ze deel uitmaakt van het presentatieteam van Shownieuws en in 2016 stapt Bridget over naar Net 5 om daar Bridget in Hollywood te maken.

Boekingen van Bridget Maasland

Eind 2016 keert Bridget terug bij RTL, waar zij als vaste presentatrice en verslaggeefster bij RTL Boulevard te zien is. Bridget is momenteel presentatrice van De Zwakste Schakel op RTL 4.(Photo credits: William Rutten)

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bridget Maasland kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bridget Maasland wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bridget Maasland wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bridget Maasland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bridget Maasland kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bridget Maasland boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bridget Maasland kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bridget Maasland boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bridget Maasland

Bridget Maasland inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bridget Maasland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentratriceop aanvraagn.v.t.On stage: 1 persoonPresentatieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand