Bridget Maasland boeken

Bekend van o.a. “De Zwakste Schakel” en “RTL Boulevard”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Presentratrice
 • Genre
  Presentatie

Met een TV-producer als vader en een visagiste als moeder, ligt Bridgets carrière op 9 november 1974 eigenlijk al vast. Een baan bij de televisie, het liefst als cameravrouw of regisseuse, is iets waar Bridget van jongs af aan over droomt. Dankzij haar moeders werk als visagiste en model, komt Bridget in aanraking met de wereld van de mode. Haar talent levert haar op jonge leeftijd al een aantal succesvolle modelopdrachten op.

Bridget Maasland boeken

Bridget werd bekend als VJ bij TMF en presentatrice bij de BNN. In 2007 presenteerde Bridget de programma’s Hoe word ik een New Yorkse vrouw?, Beauty & de Nerd, Hoe word ik mama in Amstesrdam-Zuid, Lekker Slim, Wie is de reisleider? en RTL Boulevard bij RTL. In 2012 stapt Bridget over naar SBS waar ze deel uitmaakt van het presentatieteam van Shownieuws en in 2016 stapt Bridget over naar Net 5 om daar Bridget in Hollywood te maken.

Boekingen van Bridget Maasland

Eind 2016 keert Bridget terug bij RTL, waar zij als vaste presentatrice en verslaggeefster bij RTL Boulevard te zien is. Bridget is momenteel presentatrice van De Zwakste Schakel op RTL 4.(Photo credits: William Rutten)

Direct Bridget Maasland boeken ? Klik hier voor boekingen van Bridget Maasland

Bridget Maasland boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bridget Maasland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentratriceop aanvraagn.v.t.On stage: 1 persoonPresentatieOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand