Jayden Daniels boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Allround NL / Engels / Spaans

€395,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Jayden Daniëls begint al op 8-jarige leeftijd te zingen, wanneer hij muziek op de televisie of radio hoorde. Toen hij 14 was zong hij samen met vrienden in een groepje dat ze 2Fun noemde. Dit deden ze niet in een zaaltje of op school, maar gewoon in de voortuin van zijn moeder in Utrecht. Bij mooi weer kwamen er altijd mensen kijken en Jayden werd aangespoord om dit in de toekomst vooral te blijven doen. Het duurde niet lang of Jayden stond op een buurtfeest voor het eerst als solo-zanger te zingen.

Jayden Daniels boeken

Tussen 2006 en 2008 bracht hij in eigen beheer twee singles uit waarmee hij de nodige optredens wist binnen te halen. De jaren daarna bleef het erg rustig rondom Jayden Daniëls, totdat hij in 2014 de draad weer oppakte. Hij werd uitgenodigd op een CD-presentatie van DJ Bompa & de Mens en daar werd hij opgemerkt door Danny Canters van D.E.A. Produkties. Door zijn eigen sound en verrassende repertoire viel hij enorm op tussen de rest van de artiesten en dat was voor Danny Canters de reden om met Jayden aan de slag te gaan.

Boekingen van Jayden Daniels

In Juni 2015 bracht Jayden Daniëls een single uit onder het label van D.E.A. Records. De single ‘Ritme’ is een zomerse plaat welke uitermate goed in het repertoire van Jayden Daniëls past. Een jaar later brengt Jayden zijn single ‘Geef Me Een Zoen’ uit. Opnieuw een zomerse plaat op de klanken van Bob Marley. Probeer maar een stil te blijven staan tijdens een optreden van deze topper…. dat lukt niet!

Direct Jayden Daniels huren? Klik hier voor boekingen van Jayden Daniels

Video afspelen

Jayden Daniels boeken

€395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.275,-
€695,-
€795,-