Danny Vera boeken

NIET TE BOEKEN VOOR PRIVÉ-FEESTEN!!!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock ’n Roll

Wil jij Danny Vera boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Vera. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Danny Polfliet werd bij het grote publiek bekend door zijn memorabele muzikale bijdragen bij televisieprogramma’s. Zoals Voetbal Inside, De Wereld Draait Door en RTL Late Night. Danny Vera is dankbaar dat hij in aanraking kwam met Johan Derksen. Danny Vera verwachtte al dat zijn carrière in een stroomversnelling zou gaan. Met zijn zwarte ‘oldskool stylish’ vetkuif en ‘classy jazzy’ donkere kleding refereert hij aan muziek iconen van vroeger. Zoals Elvis Presley, Roy Orbison, Chris Isaak en Johnny Cash. Met daarnaast ook nog zijn muziek met mix van rock & roll, country, blues en jazz

Biografie Danny Vera

Zo hebben bezoekers van clubshows en festivals het eigen werk van deze muzikale genie ontdekt, en zorgde de eerste twee theatershows van Vera ‘The New Black & White’ en ‘Between the Dark & Daylight’ voor uitverkochte zalen. In 2020 was Danny Vera’s “Roller Coaster” de nummer 1 in de iconische NPO Radio 2 Top 2000.

Goede, catchy nummers

Beïnvloed door de sound uit de 50 en 60 kocht Danny Vera zestien jaar geleden in New Orleans zijn eerste gitaar; een Gretsch Tennessean ’67. Hij koos voor deze oer-Amerikaanse gitaar om het geluid van zijn helden zo dicht mogelijk te benaderen. Om diezelfde reden trok hij in 2009 opnieuw de grote plas over, om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album ‘Pink Flamingo’ op te nemen. Het resultaat is een volwassen, niet Nederlands klinkende productie die laat horen dat Danny Vera een artiest is die niet alleen goede catchy nummers kan schrijven. Maar ook weet hoe hij deze muzikaal moet presenteren.

Boekingen van Danny Vera

Het succes van het programma, dat onlangs de Televizierring 2011 won, heeft Danny Vera de afgelopen jaren veel nieuwe bewonderaars opgeleverd. Op veler verzoek werd in 2011 de DVD ‘Studio 6 Sessions Live’ opgenomen. Met zowel covers als eigen werk dat de afgelopen seizoenen werd gespeeld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Vera kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Vera wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Vera wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Vera online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Vera kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Vera boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Vera kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Vera boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Vera

Danny Vera inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Vera

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 45-60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenRock ’n RollOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand