Danny Vera boeken

NIET TE BOEKEN VOOR PRIVÉ-FEESTEN!!!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 45-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Rock ’n Roll

Danny Vera boeken op jouw (bedrijfs)event? Danny Polfliet werd bij het grote publiek bekend door zijn memorabele muzikale bijdragen bij televisieprogramma’s. Zoals Voetbal Inside, De Wereld Draait Door en RTL Late Night. Danny Vera is dankbaar dat hij in aanraking kwam met Johan Derksen. Danny Vera verwachtte al dat zijn carrière in een stroomversnelling zou gaan. Met zijn zwarte ‘oldskool stylish’ vetkuif en ‘classy jazzy’ donkere kleding refereert hij aan muziek iconen van vroeger. Zoals Elvis Presley, Roy Orbison, Chris Isaak en Johnny Cash. Met daarnaast ook nog zijn muziek met mix van rock & roll, country, blues en jazz

Danny Vera boeken

Zo hebben bezoekers van clubshows en festivals het eigen werk van deze muzikale genie ontdekt, en zorgde de eerste twee theatershows van Vera ‘The New Black & White’ en ‘Between the Dark & Daylight’ voor uitverkochte zalen. In 2020 was Danny Vera’s “Roller Coaster” de nummer 1 in de iconische NPO Radio 2 Top 2000.

Goede, catchy nummers

Beïnvloed door de sound uit de 50 en 60 kocht Danny Vera zestien jaar geleden in New Orleans zijn eerste gitaar; een Gretsch Tennessean ’67. Hij koos voor deze oer-Amerikaanse gitaar om het geluid van zijn helden zo dicht mogelijk te benaderen. Om diezelfde reden trok hij in 2009 opnieuw de grote plas over, om daar met lokale muzikale grootheden zijn vierde album ‘Pink Flamingo’ op te nemen. Het resultaat is een volwassen, niet Nederlands klinkende productie die laat horen dat Danny Vera een artiest is die niet alleen goede catchy nummers kan schrijven. Maar ook weet hoe hij deze muzikaal moet presenteren.

Boekingen van Danny Vera

Het succes van het programma, dat onlangs de Televizierring 2011 won, heeft Danny Vera de afgelopen jaren veel nieuwe bewonderaars opgeleverd. Op veler verzoek werd in 2011 de DVD ‘Studio 6 Sessions Live’ opgenomen. Met zowel covers als eigen werk dat de afgelopen seizoenen werd gespeeld.

Direct Danny Vera boeken? Klik hier voor boekingen van Danny Vera

Danny Vera boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Vera

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 45-60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenRock ’n RollOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand