Grad Damen boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Over Grad Damen hoeven wij u niet veel meer te vertellen. Deze Nederlandse Schlagerkoning stond de afgelopen jaren met vele singles hoog in de hitlijsten van Nederland. En ook is Grad niet meer weg te denken van Radio & TV.

Grad Damen boeken

De eerste single “Alisha” werd in 2000 opgenomen en kreeg in oktober 2000, in de MEGA Top 100 een hoogste notering van maar liefst nummer 22. Ook zijn tweede single “Amore” behaalde in februari 2001 een Top 20 notering in de Mega Top 100. Hiermee is de naam van Grad gevestigd en volgen vele hits en cd's. In 2006 was Grad Damen te zien met zijn eigen real life soap 'Helemaal Grad' bij SBS 6. Deze soap telde maar liefst 10 alfleveringen.

Boekingen van Grad Damen

Anno 2019 is Grad Damen terug van nooit weggeweest. Met ‘Zuiver hart’, de nieuwe single scoort hij wederom en wordt het liedje overal in het land mee gezongen. Het liedje gaat over het vertrouwen in mensen, of eigenlijk over vertrouwen dat beschaamd wordt. ‘We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je iets in vertrouwen aan iemand vertelt, en het toch doorgekletst wordt”, aldus Grad. “Ook ik heb me meerdere keren vergist in mensen. Met die ervaring schrijf je toch makkelijker zo’n tekst”, verklaart de Brabantse zanger.

Direct Grad Damen huren? Klik hier voor boekingen van Grad Damen

Grad Damen boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Grad Damen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€1595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.096,-