Janneke De Roo boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig

€795,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Een droom wordt werkelijkheid voor Janneke de Roo. Het opnemen van een single was de prijs voor het winnen van een talentenjacht. De winnaars noemden zich Zusjes de Roo en “Blauwe Korenbloemen” was de titel van de plaat die werd opgenomen. Nu vele jaren later mag gerust de conclusie worden getrokken dat “Blauwe Korenbloemen” behoort tot de Nederlandstalige klassiekers. Ruim 5 jaar gingen ze bühne op en bühne af in Nederland en België alvorens het trio uit een ging.

Janneke De Roo boeken

Ze lieten het zingen voor wat het was behalve Janneke die bleef haar passie uitoefenen zij het bescheiden wijze in koren en stemmingsorkesten. Jaren gingen voorbij tot opeens het verzoek weer vanuit het publiek kwam om “Blauwe Korenbloemen” te zingen. Zowel de hit uit de jaren 70 als vier andere stukken werden opnieuw opgenomen en het resultaat was dat het publiek om meer vroeg. Nog in hetzelfde jaar kwam er nog een cd uit. In de studio van Douwe Buiter werd “Tino” opgenomen en ook dit nummer werd veelvuldig gedraaid door de diverse radiostations en verkocht in de platenwinkels. Mede door dit succes werd besloten om een compleet album op te nemen.

Boekingen van Janneke De Roo

Ruim vier maanden werd er gewerkt in de Landscape studio van Gerto Heupink en het resultaat was het album “Rozen voor jou alleen”. Het is een album met voor ieder wat wils een nieuwe (2006) versie van haar “Blauwe Korenbloemen” maar ook met de (radio)hits “Een heel mooie nacht”- “Waar komt toch een droom vandaan”en “Ga nu maar slapen”. Naast de aandacht op de radio werden van de (radio) hits ook clips gemaakt en met regelmaat zijn ze te zien op de (commerciële) tv stations.

Direct Janneke de Roo huren? Klik hier voor boekingen van Janneke de Roo

Video afspelen

Janneke De Roo boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€750,-
€1.795,-