Laura Van Kaam boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live zang met gitaar
 • Genre
  Pop

Wil jij Laura van Kaam boeken voor jouw feest of evenement? Laura van Kaam begon haar muzieklessen op de Algemene Muziek Vorming in Dinxperlo, hier leerde ze blokfluit spelen en zong ze vaak liedjes. Daarna is Laura gitaarlessen gaan volgen om haar zelf te begeleiden, nog steeds heeft ze les en geniet heel erg van. Laura begon te zingen voor de karaokemachine die haar vader meenam uit China.

Laura Van Kaam boeken

In 2013 is de dan 14-jarige Laura van Kaam de winnares van The Voice Kids 2013. Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato. Laura van Kaam begeleidt zichzelf op gitaar en is een country meisje. Niet alleen omdat zij gitaar speelt en paard rijdt, maar ook door haar country geluid (met een snik). Haar single “Running with the Clouds” laat echter horen dat ze van nog veel meer markten thuis is.

Boekingen van Laura Van Kaam

Ook schrijft Laura af en toe zelf nummers en dat zal de komende jaren alleen nog maar meer worden. De covers die zij uitvoert zijn door haarzelf ge(her)arrangeerd en krijgen daarmee een heel eigen Laura-geluid. Haar eerste single was haar eigen versie van ‘Edge of Glory’ van Lady Gaga.

Zangeres boeken

En op 20 maart werd de single “Running with the Clouds” gelanceerd, een heerlijke dance-single waarmee zij War Child steunt. Ook hiervan maakte zij weer een heel eigen akoestische versie.

Direct Laura van Kaam boeken? Klik hier voor boekingen van Laura van Kaam

Laura Van Kaam boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Van Kaam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live zang met gitaar1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop€895,-
Live zang met gitaar1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonPop€1195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€825,-
€1.450,-