Laura Van Kaam boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live zang met gitaar
 • Genre
  Pop

Wil jij Laura Van Kaam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Laura Van Kaam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Laura van Kaam begon haar muzieklessen op de Algemene Muziek Vorming in Dinxperlo, hier leerde ze blokfluit spelen en zong ze vaak liedjes. Daarna is Laura gitaarlessen gaan volgen om haar zelf te begeleiden, nog steeds heeft ze les en geniet heel erg van. Laura begon te zingen voor de karaokemachine die haar vader meenam uit China.

Biografie Laura Van Kaam

In 2013 is de dan 14-jarige Laura van Kaam de winnares van The Voice Kids 2013. Zij heeft ruim 20.000 andere kandidaten verslagen onder leiding van coach Marco Borsato. Laura van Kaam begeleidt zichzelf op gitaar en is een country meisje. Niet alleen omdat zij gitaar speelt en paard rijdt, maar ook door haar country geluid (met een snik). Haar single “Running with the Clouds” laat echter horen dat ze van nog veel meer markten thuis is.

Boekingen van Laura Van Kaam

Ook schrijft Laura af en toe zelf nummers en dat zal de komende jaren alleen nog maar meer worden. De covers die zij uitvoert zijn door haarzelf ge(her)arrangeerd en krijgen daarmee een heel eigen Laura-geluid. Haar eerste single was haar eigen versie van ‘Edge of Glory’ van Lady Gaga.

Zangeres boeken

En op 20 maart werd de single “Running with the Clouds” gelanceerd, een heerlijke dance-single waarmee zij War Child steunt. Ook hiervan maakte zij weer een heel eigen akoestische versie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Laura Van Kaam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Laura Van Kaam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Laura Van Kaam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Laura Van Kaam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Laura Van Kaam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Laura Van Kaam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Laura Van Kaam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Laura Van Kaam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Laura Van Kaam

Laura Van Kaam inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Laura Van Kaam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live zang met gitaar1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop€895,-
Live zang met gitaar1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonPop€1195,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€825,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand