Jamie Saunders boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Jamie Saunders wordt op 19 januari 1986 geboren in Londen. Al vrij snel verhuist hij met zijn ouders en broers Ben (The Voice Of Holland) en Dean (Popstars) naar Nederland. Vader Saunders opent een tattooshop in Alkmaar, en de broers doorlopen hun schooljaren in Hoorn. Na de middelbare school doet Jamie een vervolgopleiding in de beveiliging.

Jamie Saunders boeken

De 25-jarige Jamie Saunders houdt van allerlei soorten muziek. Van Nederlandstalig tot opera tot Elvis Presley. Ook nummers uit de jaren ’60 en ’70 vallen in de smaak bij Jamie Saunders . Maar muziek is niet zijn enige passie. Jamie is namelijk een fanatieke vechtsporter.

Boekingen van Jamie Saunders

Begin 2011 doet Jamie Saunders , net als zijn broer Ben Saunders, auditie voor The Voice Of Holland. Enkele maanden later verschijnt Jamie’s debuutsingle, genaamd ‘Als Je Naar Me Lacht’. Nadat hij met zijn andere broer Dean Saunders in de studio van Jochem Fluitsma en Eric van Thijn is, ontstaat het idee om een Nederlandstalige single op te nemen.

Direct Jamie Saunders huren? Klik hier voor boekingen van Jamie Saunders

Jamie Saunders boeken

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jamie Saunders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand