Jamie Saunders boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Jamie Saunders boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jamie Saunders. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jamie Saunders wordt op 19 januari 1986 geboren in Londen. Al vrij snel verhuist hij met zijn ouders en broers Ben (The Voice Of Holland) en Dean (Popstars) naar Nederland. Vader Saunders opent een tattooshop in Alkmaar, en de broers doorlopen hun schooljaren in Hoorn. Na de middelbare school doet Jamie een vervolgopleiding in de beveiliging.

Biografie Jamie Saunders

De 25-jarige Jamie Saunders houdt van allerlei soorten muziek. Van Nederlandstalig tot opera tot Elvis Presley. Ook nummers uit de jaren ’60 en ’70 vallen in de smaak bij Jamie Saunders . Maar muziek is niet zijn enige passie. Jamie is namelijk een fanatieke vechtsporter.

Boekingen van Jamie Saunders

Begin 2011 doet Jamie Saunders , net als zijn broer Ben Saunders, auditie voor The Voice Of Holland. Enkele maanden later verschijnt Jamie’s debuutsingle, genaamd ‘Als Je Naar Me Lacht’. Nadat hij met zijn andere broer Dean Saunders in de studio van Jochem Fluitsma en Eric van Thijn is, ontstaat het idee om een Nederlandstalige single op te nemen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jamie Saunders kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jamie Saunders wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jamie Saunders wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jamie Saunders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jamie Saunders kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jamie Saunders boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jamie Saunders kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jamie Saunders boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jamie Saunders

Jamie Saunders inhuren

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jamie Saunders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand