Marjet Van Den Brand boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Marjet Van Den Brand boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Marjet Van Den Brand. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Marjet van den Brand begon ooit met het spelen van harp en speelde het maar liefst 8 jaar. Op de middelbare school begon ze met zangles op advies van haar muziekleraar.

Biografie Marjet Van Den Brand

Na de middelbare school ging ze naar het conservatorium. Echter was dat niet helemaal haar ding en ze ging, naar eigen zeggen, “liever op gevoel” aan de slag. Marjet is ook wel bekend als de frontvrouw van de band Helder, welke al eventjes niet meer bestaat.

Boekingen van Marjet Van Den Brand

Tijdens de talentenjacht The voice of Holland liet Marjet weer van zich horen en overdonderde ze de coaches en het publiek met haar optredens. Tijdens de show genoot ze zeer goede noteringen in de iTunes charts met de nummers ‘Uit De Schaduw’ en ‘Dichterbij Dan Ooit’.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Marjet Van Den Brand kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Marjet Van Den Brand wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Marjet Van Den Brand wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Marjet Van Den Brand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Marjet Van Den Brand kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Marjet Van Den Brand boeken

Ben jij benieuwd hoe je Marjet Van Den Brand kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Marjet Van Den Brand boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Marjet Van Den Brand

Marjet Van Den Brand inhuren

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Marjet Van Den Brand

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonNederlandstalig€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand