Jordan Roy boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  3 personen (inclusief 2 danseressen)
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Soul

Wil jij Jordan Roy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jordan Roy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Artiest, Entertainer en Vocal Coach. Vanaf kleins af aan is Jordan Roy al bezig met muziek. Na zijn Havo voor Muziek en Dans is Jordan met een 9,5 afgestudeerd aan het Conservatorium in Rotterdam.

Biografie Jordan Roy

Door de jaren heen is zijn hobby uitgegroeid tot zijn professionaliteit. In 2011 deed Jordan Roy auditie met de popgroep Adlicious in het programma X Factor. Adlicious haalden de finale van het programma en hebben met de groep veel opgetreden in binnen- en buitenland. Na vele mooie samenwerkingen met onder andere Glennis Grace, Waylon en bijvoorbeeld Ilse de lange, is het nu tijd voor Jordan om zich te focussen op zijn solo carriere.

Boekingen van Jordan Roy

Onlangs was te zien hoe Jordan Roy auditie deed bij The Voice Of Holland. Na een geslaagde auditie waarbij alle coaches omdraaiden, is hij door naar The Battles, met als coach Waylon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jordan Roy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jordan Roy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jordan Roy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jordan Roy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jordan Roy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jordan Roy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jordan Roy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jordan Roy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jordan Roy

Jordan Roy inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jordan Roy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset3 personen (inclusief 2 danseressen)Pop / Soul€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.795,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand