Ivar Oosterloo boeken

€1.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop

Als 12 jarige, hoewel hij pas net gitaar speelde, begon Ivar Oosterloo als gitarist in een bandje. Toen enige tijd later de zanger van de band opstapte heeft Ivar ook deze rol op zich genomen. Vanaf dat moment wilde hij niets anders meer. Ivar Oosterloo, zoals hij voluit heet, kent men nog van zijn deelname aan The voice of Holland.

Ivar Oosterloo boeken

Het was tijdens de finale van het programma dat Ivar eindelijk de richting vond waarin hij zichzelf als artiest op zijn gemak voelde.?Van oorsprong zong Ivar engelstalige liedjes, maar tijdens The voice of Holland zong hij, samen met coach Marco Borsato, het liedje “Zij”. De reacties die daarop volgde hebben hem aangemoedigd om het zingen in zijn moerstaal verder te ontwikkelen. ?Ivar “Ik ben me na die tijd gaan verdiepen in de Nederlandse muziek. En ik kwam uit bij bands als Blof en Doe Maar en artiesten als Hans de Booij van het liedje Annabel. Het eerste nederlandse liedje dat ik zong bij een optreden was zo stil van Blof. Gewoon om te kijken hoe het voelde, en dat smaakte echt naar meer.

Boekingen van Ivar Oosterloo

Ivar’s muziek valt te omschrijven als akoestische pop met een lekker festival randje en de aankomende tijd zal dan ook in het teken staan van live spelen met zijn band.

Direct Ivar Oosterloo huren? Klik hier voor boekingen van Ivar Oosterloo

Ivar Oosterloo boeken

€1.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ivar Oosterloo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonNederlandstalig / Pop€1975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.295,-
€1.295,-