DJ Jantje boeken

Zéér populaire DJ!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Feest/Allround/Hardstyle

Wil jij DJ Jantje boeken voor jouw party of event? Hij eet meer frikandellen dan dat ’ie platen mixt. Hij klapt de bacotjes achterover alsof ‘t Fristi is. En wie wil er nou geen ‘Seks met die Kale’!? Maak kennis met de enige echte, net iets te zware maar altijd gezellige, DJ Jantje! DJ Jantje, oftewel Jan Roovers, is een Brabander in hart en nieren: geboren in Breda en opgegroeid in Rijsbergen. Momenteel woont hij in Zundert, het plaatsje ernaast, tegen de Belgische grens.

DJ Jantje boeken

Jantje begon op 12-jarige leeftijd zijn DJ carrière met draaien bij Radiostation “Radio Valencia”. Daar deed hij de nodige ervaring op als het gaat om de Nederlandstalig feestmuziek en het gebruik van de microfoon. Na een kleine drie jaar besloot DJ Jantje zijn eigen Drive-In show te starten en kreeg datzelfde jaar zijn eerste podium bij Feestcafé The Jolly Jester te Rijsbergen. Hij werd wereldberoemd in Brabant en omstreken door zijn wekelijkse livestreams, die nog altijd regelmatig plaatsvinden. Feestmuziek meej ’n flinke Bass, dat is hoe je z’n sets het allerbeste kunt omschrijven. Met een aantal dikke platen op zak, zoals zijn ‘Kamelenrace’-remix en ‘Are You Ready’, en een zuiptempo waar je u tegen zegt, is geen podium te groot voor dit feestnummer. Zorg dus maar dat je voldoende barpersoneel in huis haalt, want die tap gaat pas dicht als DJ Jantje weer van het podium is verdwenen!

DJ boeken

Daar groeide DJ Jantje zijn aanhang en ontwikkelde hij zich tot een echte FeestDJ; veel Nederlandstalig, veel hitjes met af en toe een lekkere beukplaat ertussendoor. Zijn aanhang groeide dus, wat resulteerde in meer en grotere boekingen. DJ Jantje kwam op bijna alle KPJ- en schuurfeesten, waar hij nog steeds vaak te vinden is. Twijfel je nog of DJ Jantje geschikt is voor jouw evenement? Kijk dan effe naar de plekken waar hij al gestaan heeft. Onder andere Tomorrowland Winter, Intents Festival, WiSH Outdoor, REBiRTH, Pussy Lounge, 7th Sunday en Supersized Kingsday gingen je voor! Naast dikke festivals weet DJ Jantje ook iedere lokale feesttent tot de grond te slopen, dus vat DJ Jantje bij de horens en boek ‘m op jouw evenement!

Boekingen van DJ Jantje

Als Feest DJ houd je natuurlijk van veel muziekstijlen, echter heeft Jan maar een echte passie.. Beuken, Maximaal Gas Geven en Rammelen: HARDSTYLE! Op een doodnormale donderdag besloot Jan eens live te gaan op Facebook. Gewoon puur voor de lol en verder met geen enkele intentie. Echter liep dit, weten we nu, helemaal anders. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn live video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 live kijkers groeide het al snel naar 500 kijkers, 1000 kijkers tot zelfs 2500 live kijkers. Binnen 24 uur worden zijn live video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen; Nederland. België, Duitsland en zelfs in Amerika is het al opgemerkt. Inmiddels zijn er ook al twee platen uitgebracht: “Are You Ready” en “Slopen Tot De Grond” samen met Arjon Oostrom.

Direct DJ Jantje boeken ? Klik hier voor boekingen van DJ Jantje

DJ Jantje boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Jantje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest/Allround/Hardstyle€995,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand