Henny Thijssen boeken

Bekend van “Bloed, Zweet en Tranen” 2015
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Henny Thijssen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henny Thijssen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Henny Thijssen, die door zijn vakbroeders “De snik” wordt genoemd, schreef gouden en platina nummers voor o.a. André Hazes, Frans Bauer & Corrie Konings. Maar ook voor Marianne Weber, Frank van Etten, Koos Alberts. Tino Martin en vele anderen.

Zelf op de buhne

Henny staat nu zelf ook weer op de buhne. Met liedjes van zijn nieuwe album en “oude” gouden succesnummers.

Biografie Henny Thijssen

Henny won in 1988 met de band “East Coast” en het nummer “Save our Planet” het alternatieve Wereld Songfestival in Bratislava voor Nederland. Hij schreef, componeerde en produceerde toen zijn eerste album ”Gold Night”. Hij schreef, componeerde en produceerde in 1998 zijn tweede album “Tastbaar”. En 10 jaar later in 2008 zijn derde en nieuwste album “Levensecht”.

Boekingen van Henny Thijssen

Er zijn eerst 4 singles-CD’s, als voorlopers op het album uitgebracht, waaronder “Tabbe Tabbe Tab”, “Laat me maar”, de hit als duetnummer samen met Henri van Velzen, “De nacht is mijn leven” en als vierde “Dans nog een keer met mij”. Het is een erg mooi album geworden met een CD met 13 songs, een tekstboekje en een DVD met interview en clips.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henny Thijssen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henny Thijssen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henny Thijssen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henny Thijssen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henny Thijssen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henny Thijssen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henny Thijssen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henny Thijssen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henny Thijssen

Henny Thijssen inhuren

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henny Thijssen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.950,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand