Frank Van Etten boeken

Bekend van o.a. “Leef Als Een Zigeuner”
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Frank Van Etten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Frank Van Etten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al op 12-jarige leeftijd begon Frank van Etten met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader tijdens één van de optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor o.a. André Hazes, Corry Konings, Renee de Haan, etc.

Biografie Frank van Etten

Met dit duo nam Frank zijn eerste nummers op en megahit “Leef als een zigeuner” was geboren. Zijn debuutalbum “De weg naar geluk” ging meer dan 20.000 keer over de toonbank en en succesvolle carrière volgde. Honderden optredens later is de zanger vanuit het noorden ons land verkast naar Sint Anthonis en heeft hij daar zijn eigen studio waar hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten.

Boekingen van Frank van Etten

In 2018, was het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank heeft zich helemaal gefocust op zijn muziek zowel qua zang als qua producer. Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en zijn hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen.

Bekende zanger boeken

Eind 2018 is zijn nieuwe single “want waar ik ben” uitgekomen. Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij Melody Music Sound. Ook 2019 is een top jaar geworden. Frank van Etten is naast zanger ook verantwoordelijk voor diverse songs en teksten van andere bekende artiesten. En zocht ook andere combinaties op ! Zo bracht hij samen met R&B zanger Brace het schitterende nummer “Donker Zonder Jou” uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Frank Van Etten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Frank Van Etten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Frank Van Etten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Frank Van Etten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Frank Van Etten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Frank Van Etten boeken

Ben jij benieuwd hoe je Frank Van Etten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Frank Van Etten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Frank Van Etten

Frank Van Etten inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Van Etten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 500 personen1 persoonNederlandstalig€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-
€3.300,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand