Frank Van Etten boeken

Bekend van o.a. “Leef Als Een Zigeuner”
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Frank van Etten boeken voor jouw feest of evenement? Al op 12-jarige leeftijd begon Frank van Etten met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd. Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader tijdens één van de optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor o.a. André Hazes, Corry Konings, Renee de Haan, etc.

Frank van Etten boeken

Met dit duo nam Frank zijn eerste nummers op en megahit “Leef als een zigeuner” was geboren. Zijn debuutalbum “De weg naar geluk” ging meer dan 20.000 keer over de toonbank en en succesvolle carrière volgde. Honderden optredens later is de zanger vanuit het noorden ons land verkast naar Sint Anthonis en heeft hij daar zijn eigen studio waar hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten.

Boekingen van Frank van Etten

In 2018, was het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière. Frank heeft zich helemaal gefocust op zijn muziek zowel qua zang als qua producer. Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en zijn hit ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen.

Bekende zanger boeken

Eind 2018 is zijn nieuwe single “want waar ik ben” uitgekomen. Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent bij Melody Music Sound. Ook 2019 is een top jaar geworden. Frank van Etten is naast zanger ook verantwoordelijk voor diverse songs en teksten van andere bekende artiesten. En zocht ook andere combinaties op ! Zo bracht hij samen met R&B zanger Brace het schitterende nummer “Donker Zonder Jou” uit.

Direct Frank van Etten boeken? Klik hier voor boekingen van Frank van Etten

Frank Van Etten boeken

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Frank Van Etten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 500 personen1 persoonNederlandstalig€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand