Henk Harders boeken

Vanaf-gage, exclusief (eventuele) reiskosten
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, wel mogelijk tegen meerprijs
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Henk Harders boeken voor een optreden op jouw feest of evenement. De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is al enkele jaren actief. En zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest, is zijn ster rijzende. Henk was als kind al bezeten van muziek. Henk’s vader was vrachtwagenchauffeur en daardoor groeide Henk natuurlijk op met de muziek van Henk Wijngaard. Samen met Robbie Williams één van zijn muzikale helden.

Henk Harders boeken

Behalve muziek heeft Henk Harders een voorliefde voor mooie en snelle auto’ en (zijn favoriete auto is dan ook een Porsche. Daarnaast hoopt Henk ooit nog eens een droomreis naar Zuid Afrika te kunnen maken en de ruimte en adembenemende natuur van dit land te kunnen ervaren.

Zanger boeken

In 2009 debuteerde Henk Harders met de single “Zie Ik Een Ster”. Hiermee wist Henk de nodige aandacht te trekken van diverse radio stations en liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Boekingen van Henk Harders

Daarna ging het snel bergopwaarts met zijn carrière. Singles zoals ‘Verlangen’, ‘Herinnering’, ‘Dromen En Geloven’, ‘Mary Jane’,’Geef Jouw Hart Aan Mij’ en Als De Sterren Weer Gaan Stralen‘, werden enthousiast ontvangen in zowel Nederland als België Ook was Henk te bewonderen op het Mega Piraten Festijn. “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (He-Ee-Jo)” is de titel van Henk’s nieuwste wapenfeit. Deze single werd opgenomen onder leiding van topproducer Kees Tel (bekend van o.a. Gerard Joling, René Schuurmans, Jody Bernal e.v.a. en tevens producer van de Henk Harders single ‘Mary Jane’) en hiermee lijkt de doorbraak van Henk Harders een feit te worden.

Direct Henk Harders boeken? Klik hier voor boekingen van Henk Harders

Henk Harders boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Harders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, wel mogelijk tegen meerprijs1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand