Henk Dissel boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig * Bekend van o.a. “De Bom”

€2.495,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Zingen zit Henk Dissel in het bloed. De sympathieke zanger droomde al op jonge leeftijd van een carrière in de showbizz. Na deelname aan diverse talentenjachten gooide Henk in 2008 als één van de finalekandidaten hoge ogen bij de Tros Sterren.nl Academy. Het leidde tot een platencontract en de debuutsingle ‘10 Seconden Later’. Met de singles ‘Lange Nacht’ (2012) en ‘Een Bom’ (2012) breekt Henk definitief door.

Henk Dissel boeken

In hetzelfde jaar zingt hij op uitnodiging van de Toppers tijdens Toppers in Concert in een uitverkochte Amsterdam Arena en sluit het Nederlandse publiek de zanger voorgoed in de harten. Het is september 2014 als Henk uit handen van Antje Monteiro in de Brabanthallen de BUMA-NL Award voor het ‘Grootste Talent’ krijgt uitgereikt. Zijn single ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ halen steevast een stevige Top 100 notering. Henk is ook online één van de meest succesvolle entertainers; zijn eigen YouTube kanaal telt inmiddels miljoenen views. Op 12 maart 2016 presenteert Henk zijn eerst album tijdens een eigen concert in Bunnik. Een jaar later gevolgd door een avondvullend show in het volledig uitverkochte AFAS Live (voormalige Heineken Music Hall). Henk verzorgd honderden optredens per jaar in het land en is ook op grote evenementen als Dutch Valley en de Tros Muziekfeesten op het Plein een graag geziene gast.

Boekingen van Henk Dissel

Henk weet zich gesteund door een vast team. Producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Willem Gunneman tekenen steevast voor een onafgebroken reeks aan hits die luidkeels worden meegezongen in binnen- en buitenland. Op zondag 1 augustus 2017 ontving Henk in Amsterdam een gouden plaat voor de single ‘Een Bom’.Met ‘He Gevoel’, een zomers duet met Tim Douwsma, is het opnieuw raak. D muzikale boezemvrienden, die elkaar toevallig tegen het lijf liepen op een hoofdstedelijk stapavond, scoren samen dé zomerhit van 2017.

Direct Henk Dissel huren? Klik hier voor boekingen van Henk Dissel

Video afspelen

Henk Dissel boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.195,-
€2.495,-