Chris Bauer boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Chris Bauer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chris Bauer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Chris Bauer

Met zijn debuutsingle ‘Vlinders’ heeft Chris zijn eerste stap gezet in de voetsporen van zijn bekende vader. Waar zijn vader beroemd is om zijn Nederlandstalige muziek, kiest Chris bewust voor een eigentijdse popsound. ‘Vlinders’ is vanaf nu te streamen via diverse bekende streamingdiensten. Krijg jij al Vlinders in je buik?

Samen met Frans Bauer Jr.

Maar daarmee houdt het niet op. Naast zijn nieuwe hit ‘Vlinders’ brengt Chris ook een selectie feestelijke covers van zijn favoriete artiesten ten gehore. En hij doet dit niet alleen! Samen met zijn broer Frans Bauer Jr., die als DJ het podium deelt, zorgen ze voor een groot feest der herkenning. Het duo is niet alleen razend populair op sociale media, maar nu ook live te bewonderen op het podium. Een DJ-meubel met DJ-apparatuur dient dus wel aanwezig te zijn!

Hitserie The Bauers

In de hitserie ‘De Bauers – 20 jaar later’ veroverden de broers de harten van miljoenen kijkers. Waar ze in de eerste serie nog een bijrol speelden, staan ze nu zelf volop in de schijnwerpers. Hun charisma en talent worden overal gewaardeerd, en hun live optredens staan garant voor volop feest!

Boekingen van Chris Bauer

Met Chris Bauer op het podium ben je verzekerd van een onvergetelijk feest. Laat je verrassen door zijn positieve energie, veelzijdigheid en vooral zijn muzikale talent!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chris Bauer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chris Bauer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chris Bauer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chris Bauer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chris Bauer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chris Bauer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chris Bauer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chris Bauer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chris Bauer

Chris Bauer inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chris Bauer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand