Tamara Tol boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Tamara Tol boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tamara Tol. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vanaf haar prilste jeugd is Tamara al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden. Ook op de lagere school waar Tamara braaf haar lessen volgde, was muziek haar favoriete vak.

Muziekleraar onder de indruk

De muziekleraar op deze school was onder de indruk van haar zangkwaliteiten en bezorgde haar een plaatsje in het plaatselijke kerkkoor. Al snel mocht zij de solopartijen voor haar rekening nemen. Op advies van haar muziekleraar besloot Tamara om ook naast school speciale muzieklessen te gaan volgen.

Biografie Tamara Tol

Meer bekendheid bij het publiek kreeg Tamara toen zij meedeed aan Hennie Huisman’s Soundmixshow als Linda Ronstadt met de hit ‘Desperado’. Een hoogtepunt in de jonge solocarrière van Tamara was haar deelname aan de finale van het Nationale Songfestival. In 1999 doet Tamara mee aan het Nationale Songfestival. Voor het eerst dit jaar mogen kandidaten zelf kiezen in welke taal ze zingen en voor Tamara wordt het Engels. Ze zingt de ballad “Coming Home” dat door de BZN leden Jan Keizer, Jack Veerman en Jan Tuyp speciaal voor haar is geschreven. Men was laaiend enthousiast.

Boekingen van Tamara Tol

Onder leiding van de bekende producer en tekstschrijver Piet Souer is er hard gewerkt aan een splinternieuw Nederlands en Duitstalig album in de Fendal Studios. Het album genaamd “Zeg het met Bloemen” bevat naast vrolijke up-tempo songs ook warme gevoelige ballads. Naast veel airplay op diverse (regionale) radiostations Tamara Tol is Tamara ondermeer vaak te zien in het populaire TV programma “TROS Muziekfeest op het plein”.

Nieuwe single

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een avondvullende show van Tamara met band. “Deze sound is zo herkenbaar dat ieder optreden weer het één groot feest van herkenning is”. Ook is Tamara’s nieuwste single Laat Mij Nu Maar Alleen onlangs uitgekomen en deze is te natuurlijk te streamen via de bekende kanalen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tamara Tol kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tamara Tol wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tamara Tol wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tamara Tol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tamara Tol kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tamara Tol boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tamara Tol kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tamara Tol boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tamara Tol

Tamara Tol inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tamara Tol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1395,-
Live bandshow1 x 50-60 minutenin overleg6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.295,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand