Tamara Tol boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Tamara Tol boeken? Vanaf haar prilste jeugd is Tamara al bezig met muziek, de rode draad in haar leven. Zo ging er vroeger geen muziekprogramma voorbij of Tamara was voor de buis te vinden. Ook op de lagere school waar Tamara braaf haar lessen volgde, was muziek haar favoriete vak.

Muziekleraar onder de indruk

De muziekleraar op deze school was onder de indruk van haar zangkwaliteiten en bezorgde haar een plaatsje in het plaatselijke kerkkoor. Al snel mocht zij de solopartijen voor haar rekening nemen. Op advies van haar muziekleraar besloot Tamara om ook naast school speciale muzieklessen te gaan volgen.

Tamara Tol boeken

Meer bekendheid bij het publiek kreeg Tamara toen zij meedeed aan Hennie Huisman’s Soundmixshow als Linda Ronstadt met de hit ‘Desperado’. Een hoogtepunt in de jonge solocarrière van Tamara was haar deelname aan de finale van het Nationale Songfestival. In 1999 doet Tamara mee aan het Nationale Songfestival. Voor het eerst dit jaar mogen kandidaten zelf kiezen in welke taal ze zingen en voor Tamara wordt het Engels. Ze zingt de ballad “Coming Home” dat door de BZN leden Jan Keizer, Jack Veerman en Jan Tuyp speciaal voor haar is geschreven. Men was laaiend enthousiast.

Boekingen van Tamara Tol

Onder leiding van de bekende producer en tekstschrijver Piet Souer is er hard gewerkt aan een splinternieuw Nederlands en Duitstalig album in de Fendal Studios. Het album genaamd “Zeg het met Bloemen” bevat naast vrolijke up-tempo songs ook warme gevoelige ballads. Naast veel airplay op diverse (regionale) radiostations Tamara Tol is Tamara ondermeer vaak te zien in het populaire TV programma “TROS Muziekfeest op het plein”.

Nieuwe single

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een avondvullende show van Tamara met band. “Deze sound is zo herkenbaar dat ieder optreden weer het één groot feest van herkenning is”. Ook is Tamara’s nieuwste single Laat Mij Nu Maar Alleen onlangs uitgekomen en deze is te natuurlijk te streamen via de bekende kanalen.

Direct Tamara Tol boeken? Klik hier voor boekingen van Tamara Tol

Tamara Tol boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tamara Tol

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€1395,-
Live bandshow1 x 50-60 minutenin overleg6 personenNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-
€1.450,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand