Goed Blauw boeken

Bekend van “Broodje Bal (Noodgeval)”
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij Goed Blauw boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Goed Blauw. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Goed Blauw weet ’t zeker: binnenkort zingt heel Brabant “Ik wil een broodje bal, wanne honger niet normaal!”

Biografie Goed Blauw

“Soms heb je gewoon een noodgeval, dan móet je echt een broodje bal”, citeert één van de heren. Ze hopen met deze knaller tijdens carnaval 2023 weer ouderwets de hut op z’n kop te komen zetten. Dit trio heeft hun nummer pas met de “elfde van de elfde” uitgebracht maar staan nu al bekend dat hun de carnavalshit hebben van 2023. Wil jij verzekerd zijn van het feit dat de tent op de kop word gezet? Boek dan snel Goed Blauw!

Carnavalsartiesten boeken

Van carnaval tot studentenfeest, en van foute party tot oktoberfest, Goed Blauw is van de partij. Zij krijgen in no time iedereen op de dansvloer. De tapkraan zal de hele avond goed stromen. Kort samengevat, dit trio stelt je niet teleur en zorgen voor een geweldige avond met feestmuziek.

Boekingen van Goed Blauw

Met deze cover van Noodgeval van de Goldband worden ze vliegensvlug het nieuwste carnavalstrio van Brabant. Deze band is ook te combineren met andere geweldige carnavalsartiesten zoals: Lamme Frans, Het Feestteam of bijvoorbeeld de Gebroeders Ko. Al enthousiast geworden?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Goed Blauw kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Goed Blauw wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Goed Blauw wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Goed Blauw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Goed Blauw kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Goed Blauw boeken

Ben jij benieuwd hoe je Goed Blauw kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Goed Blauw boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Goed Blauw

Goed Blauw inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Goed Blauw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenFeest / Carnaval€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand