Goed Blauw boeken

Bekend van “Broodje Bal (Noodgeval)”
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij een optreden van Goed Blauw boeken voor jouw feest of evenement? Goed Blauw weet ’t zeker: binnenkort zingt heel Brabant “Ik wil een broodje bal, wanne honger niet normaal!”

Goed Blauw boeken

“Soms heb je gewoon een noodgeval, dan móet je echt een broodje bal”, citeert één van de heren. Ze hopen met deze knaller tijdens carnaval 2023 weer ouderwets de hut op z’n kop te komen zetten. Dit trio heeft hun nummer pas met de “elfde van de elfde” uitgebracht maar staan nu al bekend dat hun de carnavalshit hebben van 2023. Wil jij verzekerd zijn van het feit dat de tent op de kop word gezet? Boek dan snel Goed Blauw!

Carnavalsartiesten

Van carnaval tot studentenfeest, en van foute party tot oktoberfest, Goed Blauw is van de partij. Zij krijgen in no time iedereen op de dansvloer. De tapkraan zal de hele avond goed stromen. Kort samengevat, dit trio stelt je niet teleur en zorgen voor een geweldige avond met feestmuziek.

Boekingen van Goed Blauw

Met deze cover van Noodgeval van de Goldband worden ze vliegensvlug het nieuwste carnavalstrio van Brabant. Deze band is ook te combineren met andere geweldige carnavalsartiesten zoals: Lamme Frans, Het Feestteam of bijvoorbeeld de Gebroeders Ko. Al enthousiast geworden?

Direct Goed Blauw boeken? Klik hier voor boekingen van Goed Blauw

Goed Blauw boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Goed Blauw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenFeest / Carnaval€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.495,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand