Huub Hangop boeken

Tegen meerprijs ook te boeken inclusief geluid.
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Feest / Nederlandstalig

Wil jij Huub Hangop boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Huub Hangop. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Huub Hangop, artiestennaam van Ruud van den Berg (Hoeven, 10 september 1960), is een Nederlands zanger. Maar ook een entertainer, jurist, presentator, producer en componist.

Biografie Huub Hangop boeken

Huub Hangop is als zanger bekend geworden door nummers als Het vrachtwagenchauffeurslied, Je wordt weer vent in de sjoarma-tent en Zonnebrandolie. Maar ook van Wat ben je lelijk van dichtbij, www.anita.nl en Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant. En van Houdoe en Hobbelpaard.

Feestartiesten boeken

Samen met Borka Florentinus was hij presentator van het televisieprogramma PaNiek bij Veronica’s Call TV.

Boekingen van Huub Hangop

Naast deze carrière als zanger/entertainer was Ruud van den Berg van 2006 tot 2011 in het dagelijks leven advocaat te Breda. Hij is gespecialiseerd in auteursrecht en merkenrecht. In 2006 haalde hij zijn doctoraal diploma Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Huub Hangop kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Huub Hangop wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Huub Hangop wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Huub Hangop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Huub Hangop kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Huub Hangop boeken

Ben jij benieuwd hoe je Huub Hangop kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Huub Hangop boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Huub Hangop

Huub Hangop inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Huub Hangop

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonFeest / Nederlandstalig€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand